Hem > V > Varför Funkar Inte Hbo På Apple Tv?

Varför funkar inte HBO på Apple TV?

Se till att du har den senaste versionen av HBO Max. För att göra detta går du till App Store och söker efter HBO Max. Om det finns en appuppdatering så väljer du Uppdatera. Kontrollera att Apple TV-programvaran är uppdaterad genom att gå till Inställningar > System > Programuppdateringar > Uppdatera programvara.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför funkar inte HBO på Smart TV?

Du måste ta bort HBO-appen som du installerade och installera om igen. Detta verkar lösa problemet för många användare. Du kan radera den nu installerade appen genom att öppna Samsung app store på din TV, trycka på ikonen Inställningar längst upp till höger och sedan ta bort appen. Och därefter, hur får jag in hbo max på min tv? HBO Max stöds på följande enheter:

  1. iPhone & iPad (iOS 12.2+)
  2. Android Phone & Tablet (Android 5+)
  3. Android TV (Android TV 7+)
  4. Apple TV.
  5. PlayStation 4 och 5.
  6. Samsung TV (Tizen 2016 eller nyare)
  7. X Box One och Series X eller S.
  8. Windows PC (webbläsare)

Vad är skillnad på Apple TV 4 och 4K?

Apple TV 4

Främsta skillnaden mot ovan nämnda Apple TV 4K är att den inte har stöd för 4K-upplösning. Fjärrkontrollen har inbyggd mikrofon för röstkommandon via Siri och en pekplatta som används både för att navigera i menyer och styra vissa spel.
Följaktligen, vad är skillnaden på apple tv 4 och 5? Hdmi: Den nyare 4-modellen stödjer hdmi 2.0, medan HD-modellen får nöja sig med hdmi 1.4. För trådbundet internet har Apple TV 4k gigabit ethernet, medan Apple TV HD får nöja sig med 10/100. Bluetooth: Apple TV 4k har blueooth 5.0, medan Apple TV HD kommer med den äldre 4.0-standarden.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Kan man se tv kanaler på Apple TV?

Skärmen TV-program i Apple TV-appen innehåller alla dina favorit-TV-program och Apple TV-kanaler, inklusive rekommendationer baserade på din smak och visningshistorik. När du hittar ett TV-program som du vill titta på, och som finns i flera kanaler, kan du välja hur du vill titta på det. Dessutom, hur får jag telia play på min tv? Du kan se på Telia Play i mobilen eller surfplattan, i datorn och på din tv med hjälp av Chromecast eller Apple TV. För att se på Telia Play i mobilen eller surfplattan behöver du installera vår app, som finns för Apple eller Android. För att se i datorn går du in på Telia Play.

Följaktligen, varför fungerar inte telia play på tv?

Telia Play-appen – Bra att veta

Har du stött på en annan felkod kan du testa att starta om appen. Om det inte hjälper kan du kontrollera att senaste versionen av Telia Play-appen är installerad. Det ser du genom att öppna App Store eller Google Play för att se om det finns några tillgnliga uppdateringar.
Hur installera Telia Play? Aktivera Telia Play

  1. Under Mina Abonnemang klickar du på Telia Play.
  2. Klicka på Aktivera Telia Play.
  3. Fyll i dina uppgifter och välj ett användarnamn. Godkänn därefter våra villkor och klicka på Aktivera.
  4. Ditt konto på Telia Play är nu aktivt. Du kan nu logga in på Telia Play eller ladda ner appen för iOS eller Android.

Med tanke på detta, hur hittar jag mina appar?

1. Vi kikar in i Playstore. Här kan du ladda ner eller köpa appar till din Android (surfplatta/smartphone från till exempel Samsung och Sony). I sökfältet kan du söka efter appar.

By Raddy

Similar articles

Kan inte ansluta till Chromecast? :: Hur laddar man ner appar på Apple TV utan App Store?
Användbara länkar