Hem > H > Hur Hittar Jag Mitt Hotmail Konto?

Hur hittar jag mitt Hotmail konto?

Logga in på Hotmail ellerOutlook.com

  1. Gå till inloggningssidan Outlook.com och välj Logga in.
  2. Ange din e-postadress eller ditt telefonnummer och välj Nästa.
  3. På nästa sida anger du ditt lösenord och väljer Logga in. Meddelanden:

Läs mer

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Finns inte Hotmail längre?

Hotmail blir Outlook. Men Hotmail kommer inte att försvinna. Webbtjänsten byter namn till Outlook.com och alla gamla konton kommer att fungera som tidigare. På Microsofts webbplats kan du kan läsa mer om övergången och vad den innebär för dig som har ett Hotmail-konto. Varför går det inte att logga in på Hotmail? Välj ett problem

Du har glömt ditt lösenord, lösenordet du anger är inte korrekt eller du kan inte motta en verifieringskod. Du har glömt användarnamnet för den tjänst du vill använda eller ditt användarnamn är korrekt men du kan fortfarande inte logga in.

Med hänsyn till detta, hur många mailkonton kan man ha?

Du kan ha oändligt många emailadresser. Dvs knutna till samma mobilnummer. Kan jag ha två mailadresser? Du kan lägga till både Gmail-adresser och andra adresser i Gmail-appen för Android. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på profilbilden uppe till höger. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Och därefter, har glömt min e-postadress hotmail?

Se till att ange det konto som du är inloggad på som kontaktadress för att undvika problem senare. För mer information, inkluderat självhjälpsartiklar, se sidan Ett nytt sätt att kontakta supporten för Microsoft-konton. Dessutom, har du glömt din e-postadress? Du har glömt e-postadressen du använder för att logga in

Ta reda på ditt användarnamn genom att följa anvisningarna. Du behöver känna till följande: Telefonnumret eller e-postadressen som används för återställning av kontot. Det fullständiga namnet på kontot.

Var är min mailadress?

Du hittar din e-postadress genom att välja profilbilden eller initialen. Du kan logga in med den. Detta är den e-postadress som viktig information om de flesta Google-tjänster du använder skickas till, om du inte har lagt till en kontaktadress. När försvann Hotmail? Microsoft köpte år 1997 tjänsten för 400 miljoner dollar och döpte den till MSN Hotmail och sen under 2007 till Windows Live Hotmail som en del av sin produktserie Windows Live. 2013 ersattes tjänsten av Microsofts nya eposttjänst Outlook.com.

Är Hotmail och Gmail samma sak?

SVAR. Google Gmail och Microsoft Hotmail (eller Outlook.com som det heter numera) är två system som i grund och botten gör samma saker. Google och Microsoft är värsta konkurrenter – och ingen gör några stora ansträngningar för att få deras system att funka optimalt tillsammans.

By Ford Sveen

Similar articles

Vad är skillnaden mellan Hotmail och Outlook? :: Är Hotmail och Gmail samma sak?
Användbara länkar