Hem > r > Är Det Problem Med Hotmail?

Är det problem med Hotmail?

Kontakta supporten

Om du vill ha hjälp med ditt Microsoft-konto och dina prenumerationer går du till Konto- och Faktureringshjälp. Om du vill ha teknisk support går du till Kontakta Microsoft Support, anger ditt problem och väljer Få hjälp.

Läs mer

Related

Vad är problem med Snapchatt?

Flera anmälningar har tagits emot av webbplatsen Downdetector. Användare över hela världen har rapporterat problem med appen. Det är oklart vad felet beror på. Vi är medvetna om att vissa personer har problem med att använda appen just nu.

Följaktligen, får inga mail till min hotmail?

Inställningarna i ditt epost-program är fel, dubbelkolla och försök igen. En del epost-program (bland andra Outlook) kan hitta på att dom ska ändra inställningar som tidigare har fungerat till något som inte fungerar om du kör en Windows Update eller andra uppdateringar. Med tanke på detta, kan inte ta emot mail på hotmail? Jag kan inte ta emot nya e-postmeddelanden

Om du inte arbetar offline öppnar du en webbläsare och ser om du kan komma ut på Internet. Om du inte kan det ska du kontrollera din nätverksanslutning. Kontrollera dina kontoinställningar mot informationen i vår POP- och IMAP-servernamnsreferens.

Man kan också fråga kan inte logga in på min e-post?

Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto. Varför får jag ingen e-post? Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Related

Hur hittar jag mitt lösenord till Hotmail?

Du kan återgå till din blockerade Hotmail genom att gå till den vanliga inloggningen. Om du vill återställa lösenordet kan du antingen skriva in adressen account.live.com/ResetPassword.aspx direkt i din webbläsare eller fylla i din Hotmail-adress.

Och en annan fråga, hur kan jag återställa min hotmail?

Gå till account.live.com/ResetPassword.aspx och fyll i din Hotmail-adress. Väljer du Skicka information om lösenordsåterställning sänds ett mejl till din alternativa mejladress medan Använd min platsinformation och hemliga fråga låter dig svara på en fråga. 2. VÄLJ NYTT. Dessutom, får inga mejl? får inga

Kontrollera inställningarna på mobilen eller surfplattan

  • Öppna appen Inställningar. på enheten.
  • Tryck på Användare och konton.
  • Aktivera Synkronisera data automatiskt.

Folk frågar också får inga mail till min gmail?

Kolla i din skräppost. Glöm inte att kolla din spam-mapp! Google filtrerar automatiskt några e-postmeddelanden till Spam, så det mail du förväntar dig kan vara där borta. Den är på vänster sida på din skärm när du öppnar Gmail-webbplatsen eller applikationen. Och en annan fråga, hur kommer jag åt min e-post? Du hittar din e-postadress genom att välja profilbilden eller initialen. Du kan logga in med den. Detta är den e-postadress som viktig information om de flesta Google-tjänster du använder skickas till, om du inte har lagt till en kontaktadress.

Vem är min e-postleverantör?

Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör.

By Felita Meditz

Similar articles

Var är min mail? :: Hur kommer man in på Outlook?
Användbara länkar