Hem > V > Var Är Icloud Drive?

Var är iCloud Drive?

För att komma åt iCloud Drive från webben, gå till iCloud.com , logga sedan in och välj iCloud Drive. Du kommer då att kunna se alla dina mappar och du kan skapa nya mappar, ladda upp filer, ladda ner filer, radera filer, dela filer. Det är egentligen bara webbversionen av iCloud Drive.

Läs mer

Related

Hur överföra bilder från iPhone till iCloud?

Du kan gå till inställningarna på din enhet.

Vilken är den bästa molntjänsten?

Bästa molnlagring 2022. IDrive är en veteran vad gäller molnlagring och levererar massor av lagring online för ett otroligt litet pris. Du får 5 TB för 30 kronor ($3,48) under det första året och får även stöd för ett obegränsat antal enheter och ett omfattande filversioneringssystemet finns också. Var finns mina bilder? Fotot kanske ligger i en mapp på enheten.

  • Öppna Google Foto-appen. på din telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på Bibliotek längst ned.
  • Titta i mapparna under Foton på enheten.

Följaktligen, var är mina bilder?

Öppna photos.google.com på datorn. Logga in på Google-kontot. Klicka på profilbilden högst upp till höger. Kontrollera att du är inloggad på det konto som du säkerhetskopierade fotona till. Dessutom, var finns raderade bilder? Kontrollera mappen Senast raderade

Om du av misstag raderade din bild eller video hamnar den i mappen Senaste raderade. Gå till Bilder > Album och tryck på Senast raderade i avsnittet Verktyg. Om du ser en saknad bild eller video kan du flytta tillbaka den till albumet Senaste.

Related

Är iCloud och Apple-ID samma sak?

Du kan logga in på Apples molntjänst med ett Apple-ID, men det är inte samma sak. Du behöver inte använda samma Apple-ID för båda butikerna.

Man kan också fråga kan inte logga in på mitt icloud?

Om du fortfarande har problem med att logga in på iCloud uppdaterar du din iPhone, iPad och iPod touch till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, och din Mac till den senaste versionen av macOS. Se systemkraven för iCloud för mer information. Varför importeras inte alla bilder från iPhone? Se till att du har den senaste versionen av iTunes på din pc. För att importera bilder till en pc krävs iTunes 12.5.1 eller senare. Anslut din iPhone, iPad eller iPod touch till din pc med en usb-kabel. Om du ombeds låser du upp din iOS- eller iPadOS-enhet med din lösenkod.

Hur ladda ner bilder från molnet?



Spara foton eller videor

  1. Öppna Google Foto-appen. på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Välj ett foto eller en video.
  3. Tryck på Mer. Ladda ned.
Hur kopierar man från iCloud? från iCloud

Följande data kan överföras från iCloud:
  1. Personligt innehåll: Kontakter, Kalender och Anteckningar.
  2. App data: Foton, Videos (Endast DRM-fritt innehåll) och Dokument.
  3. Inställningar m.m.: Wi-Fi- inställningar och Alarm.

Måste man ha iCloud?

Apple introducerade iCloud Drive i iOS 8 och Mac OS X Yosemite . Det är utformat för att vara en lättförståelig molnlagringsplats och fungerar mer som Dropbox, OneDrive och Google Drive.

By Coretta Koeing

Similar articles

Är allt på Instagram gratis? :: Hur kan man se vad som finns i iCloud?
Användbara länkar