Hem > V > Vem Har Flest Följare På Instagram I Världen?

Vem har flest följare på Instagram i världen?

Endast fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har lyckats med den bedriften. Den snart 37-årige portugisen har i skrivande stund 389 miljoner följare på sitt Instagramkonto. Kylie Jenner är inte bara en tv-personlighet.

Läs mer

Related

Vilket är det mest spelade spelet i världen?

Det mest sålda datorspelet hittills är ett spel som ursprungligen släpptes för Microsoft Windows, Mac OS och Linux. Spelet har sålts i över 180 miljoner exemplar.

Man kan också fråga varför får man bottar på instagram?

| Foto Yui Mok/TT. Gruppkonversationer i Instagrams direktmeddelanden, DM, kan vara roligt att ha med vänner eller familj. Men den senaste tiden har det blivit allt vanligare att så kallade botar – automatiska spamkonton – skapar gruppkonversationer där de skickar länkar eller försöker få folk att nappa på bedrägerier. Dessutom, varför får jag konstiga vänförfrågningar? Syftet bakom de fejkade profilerna är att med lättklädda bilder locka män att interagera med kontot på något sätt. Det kan vara att få användaren att klicka på en länk till en sajt som någon vill ha trafik till – något som i sin tur kan göra så att länken delas på din egen Facebookvägg.

Måste man godkänna följare på Instagram?

Om du har en privat profil kan endast de som följer dig se dina inlägg. En privat profil innebär också att de som vill följa dig måste skicka en förfrågan som du måste godkänna. Folk frågar också vad menas med exponering på instagram? Exponeringar är totala antalet visningar för dina inlägg. Här får du även en veckovy där du kan se vilka dagar under veckan som dina inlägg har nått ut till flest personer. Under Interaktioner ser du antalet åtgärder som andra har utfört när de interagerar med ditt konto.

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Hur får man samarbete?

Du behöver ha bra koll på din nisch och målgrupp för att kunna göra bra samarbeten med företag. Du behöver också ha koll på dina siffror, så att dina potentiella kunder vet vad de får genom att samarbeta med dig. Du behöver alltså ett mediakit. Här är ett bra inlägg som hjälper dig sätta ihop ett sådant. Hur söker man samarbeten? En av de absolut viktigaste delarna du behöver för att få samarbeten är en tydlig nisch. Det behöver vara tydligt för annonsören hur du passar in i deras marknadsstrategi och den behöver vara solklar i dina sociala kanaler. » Läs mer om hur du hittar en vinnande nisch i sociala medier här!

Hur kan man få ett samarbete?

När du vill samarbeta med ett annat företag så börjar ni med en förhandling. Beroende på hur avancerade och kostsamt det kan vara att utvärdera och förhandla om samarbetet kan ni teckna en avsiktsförklaring. Ibland används även det engelska uttrycket ”letter of intent” när man talar om en avsiktsförklaring. Vad betyder 1 1 k? Enhetsprefixet för tusen är kilo och förkortas k.

Vad betyder 4k på bildskärm?

Det ger extra hög upplösning jämfört med till exempel HDTV. Det finns flera vanliga 4k-format: 4096⨯2304, 4096⨯2160, 4096⨯2034 och 3840⨯2160 (känt som 4K UHD). – k i 4k står för tusen.

By Leia Ghaziani

Similar articles

Hur får man fler Pokeballs? :: Hur snappar man?
Användbara länkar