Hem > H > Hur Får Man Fler Pokeballs?

Hur får man fler Pokeballs?

Metod 2: Levla upp din karaktär

När din karaktär får tillräckligt med XP för att nå en ny level så får du smått och gott som belöning. Belöningen innehåller vanligtvis en eller flera pokebollar.

Läs mer

Related

Hur du får fler följare på Instagram?

Ett av de bästa sätten att hitta nya följare är att söka efter dina konkurrenters konton och engagera dig med deras målgrupp. Människorna har visat intresse för de produkter du erbjuder genom att följa dina konkurrenters konto.

Hur får man mer Pokemon bollar?

Så kastar du en Poké Ball

För att fånga en Pokémon måste du träffa den med en Poké Ball – de rödvita bollarna som du hittar vid alla PokéStop.
På motsvarande sätt, var kan man hitta pokestop? Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker.

Folk frågar också hur många pokecoins får man på gym?

För varje Pokemon du har på ett gym så får du 10 Pokecoins, och ca 500 Stardust! Peka på cirkeln och gör anspråk på din belöning, mn bara en gång per dygn. Vad betyder ringarna runt Pokemon? Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!

Related

Kan man göra fler bilnycklar?

Du kan få hjälp med att omkoda en bilnyckel, göra en ny bilnyckel eller kopiera en bilnyckel hos oss. Oavsett om du behöver en ny nyckel eller vill ha en extra nyckel har vi kompetensen och verktygen för att lösa det.

På motsvarande sätt, hur vet man vilken pokemon som är bäst?

Pokedex visar hur Pokemon utvecklas och det är värt att kolla in vad en Pokemon kan utvecklas till innan du släpper godis på den för att driva upp den eller utveckla mindre former. Med hänsyn till detta, hur man strider i pokemon go? Gå med i ett lag och delta i strider

Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet. Du väljer vilken av dina Pokémon som du vill använda i striden.

Och en annan fråga, hur tränar man på gym pokémon?

Träna med Pokemon Go

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.
Följaktligen, hur länge kan en pokémon vara på gym? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt.

Med tanke på detta, hur blir pokestop ett gym?

Nya pokéstops och gym som Pokémon Go-spelare lägger till kan sedan granskas av andra spelare som kan utvärderas om den föreslagna platsen är värd att bli ett pokéstop eller ett gym.

By Treacy Neubacher

Similar articles

Hur kan man fuska i Pokémon Go? :: Vem har flest följare på Instagram i världen?
Användbara länkar