2019 års iPhone XI kommer att ha elefantminne


In 2019 års iPhone XI:s minneskorrigering kommer att börja direkt vid 128 GB, vilket innebär att den 64 GB-korrigeringen slopas. Även nytt för kameran och trådlös laddning

Nya funktioner för de kommande iPhone-smarttelefonerna för 2019 är bland annat en ny lagringsstorlek: alla tre iPhone XIs (eller iPhone 11s, om du föredrar det) som debuterar i höst väntas ha 128 GB lagringsutrymme. De nuvarande iPhone-modellerna kommer däremot inte att ha den här minskningen, utan går från minst 64 GB till högst 256 GB.

Nyheten kommer från den indiska läckaren Sudhanshu Ambhore, som inte lägger till mer: "2019's Apple iPhone lineup will start with 128GB ROM storage", hela 2019 års iPhone lineup kommer att börja med 128 GB lagring. Sudhanshu Ambhore har visat sig vara ganska pålitlig tidigare och har fått mer än en förutsägelse rätt, och trots allt är den nya minsta lagringsnoteringen mer än trovärdig, åtminstone för den övre delen av sortimentet. Enligt andra rykten kommer Apple att lansera tre smartphones i år, efterföljarna till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR (eller iPhone SE, enligt andra källor). Den senare förväntas bli billigare tack vare LCD-skärmen och inte OLED.

Vad vi vet om iPhone XI 2019

Efter avslöjandet av iOS 13 på WWDC de senaste dagarna är vi säkra på att de framtida iPhone XI:s kommer att vara de första Apple-enheterna med detta operativsystem installerat på fabriken. Från flera källor kommer hypotesen att de kommande iPhone-modellerna för 2019 kommer att ha tre bakre kameror, som kommer att bli två i arvtagaren till XR/SE. Hypotesen bekräftas av foton av flera omslag som visar ett tydligt fyrkantigt hål i det övre vänstra hörnet. Den japanska bloggen MacOtakara har däremot avslöjat att nästa iPhone kommer att kunna spela upp musik på två Bluetooth-högtalare samtidigt. En annan hypotes som verkar trovärdig är den om trådlös laddning i två riktningar, dvs. möjligheten att ladda små enheter som AirPods genom att placera dem på baksidan av iPhone. Slutligen kommer Apples framtida telefoner att ha den nya A13-processorn, som TMSC enligt Bloombergs rapporter redan har börjat producera i stora volymer för Cupertino.


iPhone XI: när kommer den ut och hur mycket kostar den

Ingen officiell information om iPhone XI:s lanseringsdatum, men många tror att den kommer att presenteras den 10 september 2019 och att förbeställningar kommer att öppnas den 14 september. Även när det gäller priserna är det än så länge bara spekulationer: de mest trovärdiga talar om cirka 900 euro för iPhone XR/SE-versionen, cirka 1 100 euro för iPhone XI XS och cirka 1 250 euro för XS Max.


Lämna en kommentar