När slutar Fortnites säsong 3 kapitel 2: exakt datum


Fortnites säsong 4 kapitel 2 kan börja den 27 augusti, men det finns en hel del tvivel om det. Här är vad du behöver veta

Det har gått över två månader sedan Fornite lanserade säsong 3 kapitel 2 och vi är nästan i slutskedet. En Fornite-säsong brukar pågå i ungefär tio veckor, men det kan variera beroende på förseningar eller nya uppdateringar. Om allt går enligt planerna förväntas Chapter 2 Season 4 starta i slutet av augusti, men Epic Games har ännu inte läckt ut något.

En del mer information kommer dock från dokument som Epic Games har lämnat in i sin stämning mot Apple och Google efter att de två amerikanska jättarna tog bort Fortnite-appen från sina nätbutiker. I ett av de bifogade dokumenten, där ett uttalande av Tim Sweeney, VD för Epic Games, finns samlat, hänvisas det till den genomsnittliga längden på de olika Fortnite-säsongerna: tio veckor. Men inte bara det, det fastställs också ett exakt datum för när Chapter 2 säsong 4 kommer: 27 augusti 2020. Om man räknar med att säsong 3 började den 17 juni är den 27 augusti ett mer än rimligt datum. Det finns dock mer än några få tvivel på att det är dags.

Fortnite Chapter 2 Säsong 4: när börjar det

Enligt Epic Games självt ska Fornite Season 4 Chapter 2 börja torsdagen den 27 augusti. Det är inget konstigt med det, förutom att det är knappt tio dagar kvar och att den amerikanska programvarutillverkaren ännu inte har gjort några tillkännagivanden. Varken temat för den nya säsongen eller om kartan kommer att ändras är känt. Starten av säsong 3 kapitel 2 har också skjutits upp flera gånger, med mer än en månad.

Säsong 3 kapitel 2 var tänkt att hjälpa Fornite att återuppliva sina ambitioner efter en mindre lyckad period som fick många streamers att överge spelet, men istället blev slutresultatet det motsatta. Spelet verkade vara ännu långsammare med oundvikliga konsekvenser för spelarna. Tillkomsten av bilar har förbättrat situationen något, men inte särskilt mycket.


Kommer Fortnite Chapter 2 Season 4 att finnas tillgänglig på iPhone?

En fråga som många ställer sig är om den nya säsongen av Fortnite kommer att finnas tillgänglig på iOS-enheter. Svaret är mycket enkelt: nej. Som Apple redan har meddelat kommer användarna inte att kunna få uppdateringar till appen i och med att appen har tagits bort från App Store. På så sätt får du uppdateringen med alla framtida Fortnite-säsonger.


Lämna en kommentar