När börjar Fortnite säsong 2 kapitel 2

#


Fortnite säsong 2 kapitel 2 är på väg att starta: här är det möjliga startdatumet för det nya videospelsevenemanget

Det var den 14 oktober 2019 som Fortnite inledde kapitel 1 i säsong 2 av det flerspelarledda online-spelet. Sedan dess har Epic Games, programvaruhuset som skapat det senaste decenniets videospelfenomen, upprepade gånger skjutit upp slutet på kapitel 1 (vanligtvis varar varje kapitel cirka 10 veckor) för att ge plats åt vissa evenemang som utformats för lanseringen av Star Wars-filmen och julhelgen.

Nu verkar det dock som om det är dags att äntligen ta farväl av kapitel 1 och ta sig an nya utmaningar. Epic Games har sagt ett tag att Chapter 2 kommer att starta i början av februari, men har inte angivit något exakt datum. Några dataexploatörer som analyserar Fornite-koden har upptäckt att Fornite Chapter 1 Bees är öppet till den 15 februari 2020, vilket är en lördag. Det är osannolikt att mjukvaruföretaget skulle bestämma sig för att starta Fornite Chapter 2 Season 2 på en lördag, utan det är mycket troligare att det sker på torsdagen innan, den dag då nya utmaningar i spelet vanligtvis startar

Fortnite Chapter 2 Season 2: Startdatum

Fyra månader, det är så länge Fornite Chapter 1 Season 2 kommer att pågå, en av de längsta tiderna sedan spelet använde den här formen för att lansera nya evenemang. Från den 14 oktober till den 13 februari förväntas Fortnite ta sina servrar offline i några timmar för att släppa uppdateringen och starta kapitel 2.

Som sagt listar spelets API den 15 februari som den sista dagen för Fortnite Season 2 Chapter 1. Men det är osannolikt att programvaruhuset kommer att besluta att avsluta evenemanget på en lördag. Det är mycket mer troligt att den valda dagen blir den 13 februari, en torsdag, den vanliga dagen för att släppa uppdateringar och starta nya evenemang och utmaningar.


Hur Fortnite Season 2 Chapter 2 kommer att se ut

Det är fortfarande för lång tid kvar för att säga vad Fortnite har planerat för det nya kapitlet. Vissa ändringar kommer säkert att göras i spelupplägget och nya vapen kommer att läggas till. Men för tillfället är allt fortfarande topphemligt.


Lämna en kommentar