Om Monterossi – serien

#


Amazon Original presenterar nytt innehåll: vad det handlar om och när Monterossi  - serien kommer till Prime Video plattformen

Monterossi är den nya TV-serien baserad på Alessandro Robecchis romaner och kommer att debutera på Amazon Prime Video med en exceptionell huvudperson: Fabrizio Bentivoglio. Carlo Monterossi är huvudpersonen, en man som av en slump blir detektiv och måste ta reda på vem som vill döda honom.

Huvudpersonen Monterossi arbetar inom tv som författare och kan beskrivas som en framgångsrik ironisk olycklig man. En normal, lugn tillvaro tills någon ringer på hans dörrklocka och försöker döda honom. Tillsammans med sina unga medhjälpare börjar han undersöka vem som vill se honom död. TV-serien i sex avsnitt ingår i Amazon Original-katalogen och har skrivits av Alessandro Robecchi, författaren till romanen som den bygger på, Roan Johnson, som också är regissör, och Davide Lentieri. Förutom Fabrizio Bentivoglio, som spelar huvudpersonen, har Michele Bravi och Carla Signoris särskilda framträdanden. Allt som återstår att göra är att vänta på att den nya utredande serien ska släppas på Prime Video i början av 2022.

Monterossi - serien: handlingen

Carlo Monterossi är en känd tv-skribent som en vanlig kväll sitter och dricker whisky i sitt hem i Milano tills det ringer på dörrklockan. Mannen öppnar dörren, men i stället för en budbärare finner han en beväpnad mördare som är beredd att döda honom.

Men som av en slump räddas Monterossi från attacken och börjar undersöka vem som vill se honom död, samtidigt som han själv gör en inventering av sitt liv: från kärleken till en kvinna som nu har lämnat honom till sitt arbete och sina samvetskval.

Motiverad av en önskan om rättvisa och med hjälp av de unga Nadia och Oscar, lånade från TV-världen, börjar han arbeta med polisen för att ta reda på vem som försöker döda honom. Denna detektiv av en slump, som lever i balansen mellan ironisk indolence och bluesig längtan, kommer att hitta de två yrkesmördarna och måste möta dem, samtidigt som han kämpar med ett grymt förflutet som återvänder och många karaktärer på vägen.

Monterossi - serien: rollbesättningen

Protagonisten är skådespelaren Fabrizio Bentivoglio, som spelar Carlo Monterossi själv. Han får sällskap av Diego Ribon, Donatella Finocchiaro, Martina Sammarco, Luca Nucera, Tommaso Ragno, Bedlù Cerchiai, Beatrice Schiros, Marina Occhionero, Maurizio Lombardi, Gabriele Falsetta och Ilir Jacellari

Det finns även Maria Paiato, Michele Bravi och Carla Signoris bland skådespelarna. Regissören är Roan Johnson, som också är en av manusförfattarna, tillsammans med Robecchi och Davide Lentieri, till tv-serien som bygger på romanerna från Sellerio. Produktionen är gjord av Palomar för Amazon Original-katalogen.

Monterossi - serien: när och var man kan se den

De sex avsnitten av Amazon Original-serien, som bygger på romanerna av Alessandro Robecchi, som publiceras av Sellerio, kommer att finnas tillgängliga exklusivt på Prime Video från och med den 17 januari 2022.

Prenumerera på Amazon Prime Video och missa inte den exklusiva visningen av Monterossi - serien

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas på nätet på Amazon och/eller andra e-handelssidor. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller från andra nämnda e-handelssajter. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.


Lämna en kommentar