WandaVision, den nya Marvel-serien kommer till Disney+


Två karaktärer som är så intressanta att de förtjänar en hel tv-serie: Wanda och Vision kommer till Disney+-plattformen

Trots den nedgång som pandemin orsakat kommer WandaVision att landa på Disney+-plattformen i december 2020. Efter en lång period av stopp och uppskjutningar på grund av Covid-19 har inspelningen äntligen återupptagits och fans av Marvel Cinematic Universe-serierna och filmerna är entusiastiska.

TV-serien WandaVision handlar om Wanda Maximoff/Scarlet och Vision, två karaktärer som skapades av Sten Lee och som även syns i de olika Avengers-filmerna. Författare till serien är Jac Schaeffer, som också skapade Captain Marvel-filmen tillsammans med Brie Larson, medan Matt Shakman kommer att regissera serien. TV-serien är kopplad till den nya eran i Marvel Cinematic Universe, som inleddes med Black Widow-filmen. Men för att förstå handlingen måste man ta hänsyn till händelserna i filmen Dr. Strange in the Multiverse of Madness. Titeln på serien dök upp i en reklamtrailer som presenterade kommande titlar på Disney+-plattformen. Så det ser ut som att vi snart kommer att få höra mer officiella nyheter.

WandaVision: vad TV-serien kommer att handla om

Vi har ännu ingen säker information om handlingen i Disney+ TV-serien, men huvudpersonerna kommer säkerligen att vara Wanda och Vision. Wanda tros vara den mest kraftfulla mutanten i multiversum (även om hon i Avengers-filmen är en enkel människa som har fått krafter tack vare Mind Gem). Under sagans gång blir hon förälskad i och gifter sig med Vision, en android som kan förändra hennes kroppsmassa och därmed hennes sätt att tänka och fungera. De två karaktärerna har dykt upp i flera Marvel-serier och filmer och anses vara bland de mest intressanta i den nya eran, vilket är anledningen till att en tv-serie skapades som bygger på deras starka relation, men också på livet och utvecklingen av deras individuella liv.


WandaVision rollbesättning: skådespelare och karaktärer

De två huvudkaraktärerna i serien kommer att spelas av Elizabeth Olsen, som kommer att spela Wanda Maximoff, och Paul Bettany, som kommer att spela Vision. Vi har redan sett dem i rollistan i Marvel Cinematic Universe-filmerna. Teyonah Parris, som kommer att spela Monica Rambeau och Kat Dennings, som Darcy Lewis, samt Randall Park, som kommer att återvända som FBI-agenten Jimmy Woo, är också med i rollistan. Det här är den huvudsakliga rollbesättningen som för närvarande arbetar på inspelningen av WandaVision.


När TV-serien kommer ut på Disney+

Plattformen tillkännagav sina kommande 2020-släpp via en video som publicerades på Twitter. Bland dem finns titeln WandaVision, som vi enligt många rykten kommer att få se i december 2020.

Sammanfattningsvis har streamingtjänsten många intressanta titlar på gång för att fira sitt första årsdag, som väntas den 12 november, inklusive den andra säsongen av The Mandalorian, som kommer att visas den 30 oktober. Vi får vänta de närmaste veckorna för att få reda på det slutliga datumet för WandaVision.

Lämna en kommentar