Redmi Note 9 Pro, billiga toppfunktioner

#

Det är redan dags för Redmi Note 9 Pro. Det kinesiska företaget är redo att lansera den nya enheten, efterföljaren till Redmi Note 8 Pro som har varit ganska framgångsrik även i Italien. Det är en billig smartphone med funktioner i mellanklassen, men med en antydan till det högre segmentet. Enheten kommer att presenteras den 12 mars vid ett evenemang som endast kommer att streamas: utbrottet av Coronavirus tvingar alla tillverkare att ställa in fysiska evenemang för att bekämpa spridningen av viruset.

Det nya sortimentet kommer att innehålla Redmi Note 9 och Redmi Note 9 Pro, båda enheter i mellanklass som endast skiljer sig åt i vissa hårdvarukomponenter. Ett specifikationsblad för Redmi Note 9 Pro har också dykt upp på nätet de senaste dagarna, tack vare information som publicerats på Geekbach, en plattform som vanligtvis används för att testa nya enheters prestanda. Redmi Note 9 Pro har visat sig vara mycket kraftfull och har en hårdvaruarkitektur som är redo att konkurrera på lika villkor med ännu kraftfullare enheter. Redmi Note 9 Pro har visat sig vara mycket kraftfull och har en hårdvaruarkitektur som är redo att konkurrera på lika villkor med även de mest kraftfulla enheterna. Från den information som rapporteras på Geekbench finns det bara en hänvisning till en oidentifierad "Curtana", ett namn som nämns i fältet som är reserverat för moderkortets data, vilket skulle kunna indikera smarttelefonens kodnamn eller den antagna processorn. För tillfället är den enda säkra informationen att det finns ett Qualcomm-chipset utrustat med en octa-core-processor med en grundfrekvens på 1,80 GHz. Det bör finnas 6 GB RAM och minst 128 GB intern lagring för att stödja det.

Och även om det inte finns något omnämnande av skärmstorlek förväntas skärmen vara 6,5 tum i diagonal med ett hål i övre vänstra delen av skärmen. Det finns fyra kameror på baksidan, som är inneslutna i en centralt placerad fyrkantig stötfångare. Huvudsensorn ska vara 64 megapixel, med stöd av ett vidvinkelobjektiv, ett teleobjektiv och en ToF-sensor för skärpedjup. Smartphonen förväntas komma ut på marknaden med MIUI 11 och Android 10 ombord.


Redmi Note 9 Pro Release och pris

Förhandsavslöjandet är planerat till den 12 mars i streaming. Marknadsintroduktionen kan ske samtidigt eller högst några dagar senare. Det finns många tveksamheter kring ankomsten till Europa. Om Coronavirus-epidemin fortsätter att plåga den gamla kontinenten kan Redmi Note 9 Pro försenas med minst ett par veckor. Det finns inte mycket information om priset, men det bör vara över 300 euro.

Lämna en kommentar