Galaxy Z Fold 2, toppfunktioner för ny vikbar smartphone

#


Galaxy Z Fold 2 kanske inte presenteras tillsammans den 5 augusti: förseningar i mjukvaruutvecklingen. Här är när den bör komma

Ingen tillkännagivande av Galaxy Z Fold 2 under evenemanget Galaxy 2020 Unpacked den 5 augusti. De som hade hoppats på en officiell lansering tillsammans med Galaxy Note 20 och Galaxy Z Flip 5G kommer att bli besvikna. Samsung har enligt uppgift skjutit upp lanseringen till nästa höst, eftersom mjukvaran inte är klar ännu.

Under tiden har dock de tekniska specifikationerna för den nya vikbara smarttelefonen avslöjats av webbplatsen ETNews och de gör inte alls förväntningarna besvikna. Galaxy Z Fold 2 kommer att ha en dubbel skärm: en 7,7-tums intern vikbar Super AMOLED-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens och UTG-skydd för det ultratunna glaset. På utsidan är Super AMOLED-skärmen 6,23 tum och utrustad med en sidomonterad fingeravtrycksläsare, precis som på den första generationen Galaxy Fold.

Galaxy Z Fold 2, funktioner

Förutom de två skärmarna och vikningen har Samsungs nya smartphone förstklassiga funktioner. Både internt och externt är den utrustad med en selfiekamera på 10 megapixel, medan den bakre kameran har en huvudsensor på 12 megapixel med en vidvinkellins och en teleobjektiv på 64 megapixel. Om dessa rykten bekräftas kan vi se att Samsung har valt samma kamerakonfiguration som i Galaxy S20.

När det gäller batteritid talar gamla rykten om ett dubbelt batteri med en sammanlagd kapacitet på 4365 mAh. Den kommer också att vara utrustad med en snabbladdare på 25 W, men kommer också att stödja trådlös snabbladdning på 15 W. Processorn kommer att vara Qualcomm Snapdragon 865+, men det finns ännu inga uppgifter om möjliga RAM-konfigurationer. Det kan finnas två versioner av lagringsutrymme: 256 GB eller 512 GB för det interna minnet.


Galaxy Z Fold 2, när lanseras den?

Om många trodde att Samsungs nya vikbara smartphone skulle presenteras den 5 augusti under Galaxy 2020 Unpacked, kommer de att bli besvikna. Det verkar som om den officiella lanseringen av Galaxy Z Fold 2 har skjutits upp till hösten, troligen oktober, om det inte finns några andra tekniska problem att lösa.


Lämna en kommentar