MoverKit, en bärbar dator för barn som kan byggas som Lego


MoverKit har som yttersta mål att hjälpa till att utveckla små barns kreativitet och använder roliga appar och spel för att göra det

En av de främsta kritikerna mot teknik är att den ofta blockerar människors kreativitet, särskilt hos barn. Många menar att om man har "allting klart" kan fantasin inte utvecklas ordentligt. Så här är den första bärbara enheten för barn som uppmuntrar deras kreativitet.

Kommer du ihåg den mänskliga kroppen att bygga med de olika utgåvorna i tidningsbutikerna? MoverKit, en bärbar dator för kreativa barn, fungerar på ungefär samma sätt. Du behöver inte gå till tidningsbutiken, utan ditt barn kan göra sitt eget plagg. Genom att följa några riktlinjer, men framför allt genom att låta fantasin flöda fritt. Den bärbara enheten kan utföra en mängd olika funktioner. MoverKit gör det möjligt för barn att skapa egna applikationer för att leka med hjälp av ett enkelt gränssnitt. Både digitalt och analogt. Appar som sedan kan delas med vänner.

Skapa spel och appar

De appar och spel som kan skapas är praktiskt taget oändliga, eftersom du förutom den bärbara enheten också kan köpa en rad kit för att implementera olika funktioner. Det finns till exempel ett kit för att göra plastspaghetti som kan användas för att skapa roliga lampor. Sedan finns det ett kit för att förstärka och modifiera ljud och röster. Slutligen finns det ett kit som även äldre barn kommer att gilla, och som är användbart för att återskapa en konsol i Nintendostil. Bärbarheten i sin version utan extra kit kostar 79,99 euro, medan MoverKit med två paket för spel och appar kostar cirka 129,99 euro.


Lämna en kommentar