Amazon Family, tjänsten för att köpa blöjor till rabatterat pris på nätet

#


Etikhandelssajten lanserar två nya tjänster: Amazon Family, avsedd för unga par, och Lista Nascita, för att dela babyprodukter med vänner

Efter att ha lanserat Amazon Dash Buttons och öppnat Seattles första kassafria stormarknad, kommer e-handelssajten att lansera Amazon Family, en ny tjänst som är tillgänglig för alla kunder och som gör det möjligt för dem att köpa blöjor med 15 % rabatt.

Den nya tjänsten är en del av Sign Up and Save-projektet som förser familjer med grundläggande förnödenheter (drycker, långlivad mat, snacks, godis) som kan beställas direkt på nätet och skickas hem till dem. Med Amazon Family kan nyblivna föräldrar känna sig trygga när det gäller blöjor: tjänsten skickar automatiskt det antal blöjor som barnet behöver regelbundet. Alla stora märken finns tillgängliga och Amazon Prime-användare får 15 % rabatt, medan "vanliga" kunder får 5 % rabatt.

Så fungerar Amazon Birth List

Som tillägg till Amazon Family har det amerikanska företaget också lanserat tjänsten Amazon Birth List, som gör det möjligt för föräldrar att skapa en lista över produkter i kategorin Baby och dela den med sina vänner och familjemedlemmar. På så sätt blir det lättare att välja den perfekta presenten till den nyanlända. Alla produkter som vännerna väljer och köper skickas till de nya föräldrarna.

Lämna en kommentar