FIFA 19, den stora frånvarande Paquetà

#


Lucas Paquetà får Milan-fansen att drömma, men han saknas i FUT, Fifa Ultimate Team. Kommer EA Sports att kompensera för det?

Brasiliansk spelare, årgång 1997 och en fantastisk start på 2019. Lucas Paquetà får utan tvekan Milan-fansen - laget han anslöt till i januari - att drömma, liksom hans tränare Gennaro Gattuso, som nu verkar förlita sig helt på mittfältaren, som alltid är en startspelare.

Vissa kallar honom för den nya Kaka, särskilt när det gäller tajming. Kaka behövde sex dagar i Milan för att göra sitt första mål. Paquetà förbättrar inte den siffran, men han riskerar definitivt att matcha den: han har gjort mål efter sju matcher och har fått sin tränares fulla förtroende.

Och medan komplimangerna om fenomenet Paquetà är många i Italien, och alla verkar nyfiket observera en ny fotbollsmästare, finns det de som beklagar den brasilianska spelarens stora frånvaro i FIFA 19. Faktum är att så snart AC Milan köpte honom från Flamengo, på Kickoff och Career Coach, tack vare den senaste uppdateringen (minskningen av målvaktens hastighet var en av de senaste ändringarna), lades Paquetà till. Tyvärr saknas spelaren dock i FUT (FIFA Ultimate Team), som är det mest populära spelläget i EA Sports fotbollsvärld. Detta har förbryllat många FIFA-spelare och ännu mer många Milan-fans. Kommer EA Sports att göra dem nöjda? Vi får se.

Lämna en kommentar