IPhone 12 Pro Max, funktionerna i Apples premium-smartphone


Nya rykten har avslöjat funktionerna och designen i iPhone 12 Pro Max, Apples toppmodell för 2020

Iphone 12 Pro Max lanseras inte förrän i november 2020, men under tiden dyker det upp nya rykten och detaljer på nätet om funktionerna i Apples toppmodell för smartphone. Den senaste läckan är en bild som visar baksidan av iPhone 12 Pro Max och dess fotofack.

Coronaviruspandemin har tvingat Apple att skjuta upp lanseringen av den nya iPhone-serien, som vanligtvis är planerad till september. Den första iPhone 12 med en 5,4-tumsskärm förväntas lanseras i slutet av oktober, medan iPhone 12 Pro får vänta till åtminstone november. Samtidigt har en bild från en kinesisk webbplats avslöjat några av funktionerna i iPhone 12 Pro Max. Precis som Apples andra smartphones i iPhone 12-serien kommer Pro Max att ha stöd för 5G-anslutning, men enligt vissa rykten på bekostnad av billigare komponenter, inklusive batteriet.

iPhone 12 Pro Max, specifikationer

Bilden som avslöjades av den kinesiska källan visar baksidan av en iPhone med en blå metallisk panel och ett block med tre stora hål som rymmer kamerorna och blixten, närmare bestämt en 12-megapixel vidvinkelsensor, en 12-megapixel teleobjektiv och en 12-megapixel ultravidvinkel med tillägg av skärpedjupssensor.

Enligt andra rykten kommer den främre kameran att vara en 12-megapixelkamera med en 3D-modul. iPhone 12 Pro Max har en 6,7-tums OLED-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens (det finns fortfarande många tvivel om den här funktionen), en A14 Bionic-processor och 6 GB RAM. Internminnet kan väljas mellan 128 GB, 256 GB och 512 GB och operativsystemet kommer definitivt att vara iOS 14.


iPhone 12 Pro Max, billiga komponenter för 5G

Om iPhone 12 s ankomst också förväntas ske mellan oktober och november kan Apple besluta att hålla den officiella presentationen i september nästa år ändå. Under tiden talar nya rykten om en förändring av Apples beslut att sänka produktionskostnaderna. Det verkar som om företaget har varit tvunget att minska batterikortet för att kunna inkludera 5G-tekniken för att begränsa produktionskostnaderna och förhindra att de redan dyra iPhones blir ännu dyrare.


Lämna en kommentar