Lock It, cykellåset som låses upp med Bluetooth

#


Goddag till gamla kedjor och nycklar till låset, med Lock It behöver du bara komma nära cykeln och vår smartphone låser upp hjulet via Bluetooth

De som använder sin cykel i staden, för att åka till jobbet, till universitetet eller bara för att göra lite aktiviteter vet att en av deras värsta mardrömmar är att se sin cykel stulen eller att någon del saknas. Lyckligtvis hjälper tekniken oss också på detta område med Lock It smart lock.

Med tillbehöret kan du låsa cykelhjulet med ett enkelt klick på din smartphone. Låset aktiveras och låses upp uteslutande via Bluetooth. Lock It är inte bara säkert utan innebär också att du inte behöver slösa tid på att knyta kedjan och leta efter nycklarna till låset, utan det är bara att komma nära cykeln så släpper Lock It hjulet. Samma sak gäller när vi åker. När vi lämnar cykeln fungerar låset. I praktiken mäter Bluetooth vårt avstånd och styr låset efter vår närhet.

Det intelligenta låset

Lock It har också ett larm som ljuder om någon försöker tvinga till metallkroken. Det gör det svårare för brottslingar att stjäla din cykel eller dess tillbehör. Nu uppstår frågan: Vad händer om batteriet i vår smartphone tar slut när vi måste ta cykeln hem? Vi kan använda säkerhetsknappen där vi registrerar en säkerhets-PIN-kod vid köptillfället. Via appen kan vi också dela Lock It med vänner och familj när vi inte använder cykeln eller låset. För att göra detta går du till delningssektionen i appen och väljer din väns enhet som ska läggas till i listan över låsbara enheter.

Videon högst upp är hämtad från YouTube

En del av videorna i det här avsnittet har hämtats från internet och anses därför vara allmänt tillgängliga. Om personerna i dessa videor eller författarna har invändningar mot att de publiceras kan de helt enkelt begära att de tas bort genom att skicka ett e-postmeddelande till: team_ver[email protected]. Vi raderar videon så snart som möjligt.


Lämna en kommentar