Stranger Things 4 blir den mest spektakulära säsongen någonsin


Shawn Levy tillkännagav nyligen stolt en fjärde säsong av Stranger Things som kommer att bli den bästa säsongen någonsin.

Det finns fortfarande inget officiellt datum för återkomsten av Stranger Things på Netflix, som vi förmodligen kommer att få se till hösten, men hypen inför den fjärde säsongen växer tack vare de senaste uttalandena från producenten och skådespelarna. Både Shawn Levy och Caleb McLaughlin har antytt att det kommer att bli stora överraskningar.

Miljontals Stranger Things-fans väntar på att få veta när säsong fyra ska släppas, men de kommer att få vänta ett tag till. Serien är en stor framgång, gruppen av barn som lever övernaturliga upplevelser på 80-talet har bokstavligen fångat uppmärksamheten hos flera säsonger av ålder, vilket gör att alla är överens. Det finns en växande spänning och nyfikenhet i dagarna när produktionen av den nya serien närmar sig sitt slut.

Lucas Sinclair 

Skådespelaren som spelar Lucas Sinclair, Caleb McLaughlin, hade nyligen sin åsikt om den fjärde säsongen av den älskade serien. Bara några få ord i en intervju nyligen räckte för att få fansens spänning och entusiasm att växa ännu mer.

Lucas beskrev handlingen i det nya äventyret som riktigt galen: något ofattbart. Själv visade han sin nyfikenhet genom att snart vilja veta hur allmänheten reagerar. När han reflekterade över detta avslöjade han att ingen riktigt vet vad som kommer att hända under den fjärde säsongens avsnitt.

Det är verkligen bisarrt, men samtidigt mystiskt. Vilka varelser och situationer kommer gruppen av barn att möta den här gången?


Entrusiasm i produktionen

Vi måste erkänna att Shawn Levy inte saknar entusiasm och optimism. För honom kommer Stranger Things 4 att vara den överlägset bästa säsongen någonsin: ambitiös och komplex. Shawn sa att även om inspelningen ännu inte är avslutad förväntar han sig att slutresultatet kommer att bli helt enkelt häpnadsväckande.

Covid 19-pandemin har gjort att produktionen och utvecklingen av Stranger Things säsong 4 har gått långsamt. De har varit upptagna i mer än ett och ett halvt år och det är bara en tidsfråga innan den överdrivet långa inspelningen tar slut. Innan pandemin började spelades filmen in i Litauen och sedan, om än med restriktioner, flyttade hela teamet till Georgien och Mexiko.

Shawn är glad över att ha tänjt på gränserna för Stranger Things så här långt, och han kan inte vänta på att få visa sin nya skapelse för allmänheten.

Vi vet fortfarande inte när Netflix faktiskt kommer att lansera serien, men Shawn Levys entusiasm ökar nyfikenheten hos många fans, eftersom det verkar som om den senaste säsongen visuellt och berättarmässigt kommer att vara mycket mer ambitiös än de tre tidigare.

Shawn Levy kunde fokusera på att regissera Free Guy - Hero mitt under produktionen av Stranger Things 4.


Lämna en kommentar