Xiaomis smartphones med bästa kameran

#


Med utmärkta kameror, högpresterande sensorer och artificiell intelligensteknik erbjuder Xiaomis smartphones den bästa kameran.

Xiaomi är utan tvekan ett av de viktigaste smartphoneföretagen för tillfället, och har positionerat sig som en respektabel aktör på marknaden för telefoner i mellanklass och högklassig klass. Detta kinesiska märke har blivit känt för sina modeller med ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande och för de spektakulära kamerorna i Xiaomi-enheterna, med den fantastiska Quad Camera AI och avancerad teknik för optimering av bilder. Här är Xiaomis smartphones med den bästa kameran för dig som vill ha en telefon som är perfekt för högupplösta foton och videor.

Xiaomi smartphones med den bästa kameran

I det här urvalet har vi samlat Xiaomis smartphones med den bästa kameran, och erbjuder de mest avancerade enheterna för fotokameran i alla prisklasser, från de billigaste till de mest exklusiva.

Xiaomi Redmi Note 8

En Xiaomi-smartphone med bra kameror är Redmi Note 8, en modern telefon med Android 9 Pie. Den här enheten har en fyrdelad bakre kamera med en 48 MP huvudsensor och f/1.8 brännvidd, 8 MP ultravidvinkel och 2 MP bokeh-effektlins, med 4K-videoinspelning vid 30 fps och en 13 MP selfiekamera på framsidan. Xiaomi Redmi Note 8 har en octa-core-processor med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme, 6,3-tums LCD-skärm med FHD+-upplösning, Bluetooth 5.0, GPS, Glonass och ett 4000 mAh-batteri som är kompatibelt med 18 W snabbladdning.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Utmärkt mellanklass-telefon, med Xiaomi Redmi Note 8 Pro kan du ta utmärkta bilder tack vare den fyrdelade bakre kameran, med 64 + 8 + 2 + 2 + 2 MP upplösning, 120-graders ultravidvinkel och 10x zoom. Denna Xiaomi smartphone har en octa-core-processor på 2 GHz, 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme, tillsammans med operativsystemet Android 9 Pie med Dual SIM-funktion och nanoSIM-stöd. LCD-skärmen på 6,53 tum har en FHD+-upplösning, medan anslutningsmöjligheterna tillhandahålls av Bluetooth 5.0 med GPS och Glonass, med ett batteri på 4 500 mAh och en frontkamera på 20 MP med f/2.0 brännvidd.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

En av Xiaomis bästa smarttelefoner med kamera i mellanklassen är Redmi Note 9 Pro som har stort värde för pengarna, med en DOT-skärm på 6,67 tum och FHD+-upplösning. Den här kinesiska enheten är utrustad med en AI-kamera med 64 MP huvudsensor, med ultravidvinkel- och telemakroobjektiv för att ta skarpa och välfokuserade bilder under alla förhållanden, med fingeravtryckssensor i skärmen och ett kraftfullt 5020 mAh-batteri. Xiaomi Redmi Note 9 Pro drivs av en Qualcomm Snapdragon 720G-processor på 2,3 GHz, 6 GB RAM och 64 GB utökningsbart internt lagringsutrymme, med NFC, Bluetooth 5.0 och GPS.

Xiaomi Mi Note 10

En verkligt exklusiv högklassig telefon är Xiaomi Mi Note 10, den första enheten från det kinesiska märket som har den fantastiska Penta-kameran med fem integrerade sensorer på baksidan. Huvudsensorn har en upplösning på 108 MP, med Quad Flash och optisk stabilisator, tillsammans med en 20 MP ultravidvinkel-lins, en 12 MP-kamera med 2x zoom, en 2 MP-makro-sensor och en 5 MP-lins. Naturligtvis spelar den in 4K-video med 60 bilder per sekund, med en 32 MP frontkamera och ett mäktigt batteri på 5260 mAh med 30 W snabbladdning. Xiaomi Mi Note 10 har en 6,47-tums FHD+ Super AMOLED-skärm med FHD+, Android 9 Pie, 8 GB RAM, 256 GB lagringsutrymme och Bluetooth 5.0.

Xiaomi Mi 10 Pro

Den absoluta toppen av Xiaomis smartphone med den bästa kameran är Mi 10 Pro, en exklusiv telefon på högsta nivå, inte bara för foton. Den här senaste enheten har Quad Camera AI, med en 108MP huvudsensor, 20MP ultravidvinkel, 12MP lins med 2x zoom och 8MP kamera med 5x zoom, medan det på framsidan finns en 20MP kamera och du kan spela in 8K-video. Enheten är utrustad med en Snapdragon octa-core-processor med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme, med stöd för 5G-mobilanslutningar, Bluetooth 5.1 och NFC-teknik. Det finns en vacker 6,67-tums Super AMOLED-skärm med FHD+-upplösning, med ett batteri på 4 500 mAh och snabb, trådlös laddning.

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas online på Amazon och/eller andra e-handelsplatser. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller från de andra e-handelswebbplatser som nämns. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.


Lämna en kommentar