Hemsida : Filtillägg : .accdb Fil

.accdb Fil

Filtyp Access 2007 Database File

Utvecklare Microsoft
Kategori Database Files
Format Zip

.ACCDB alternativnummer

En ACCDB-fil är en databas som skapats med Microsoft Access 2007 eller senare. Den innehåller vanligtvis data som är organiserade i tabeller och fält och kan även innehålla anpassade formulär, SQL-frågor och annan data. ACCDB-filer ersatte .MDB filer.

Mer information

ACCDB-filer liknar MDB-filer som används i tidigare versioner av Access, men stöder ytterligare funktionalitet, vilket ledde till att de ersatte MDB-filer. Några förbättringar av ACCDB-filer inkluderar möjligheten att lagra filfiler och annan binär data, flera värderade fältstöd, databaskryptering och integration med MS Outlook och SharePoint.

Program som öppnas ACCDB filer
Windows
Microsoft Visual Studio
SoftMaker Office
Golden Software Surfer
Golden Software Voxler
Microsoft Access
MDB Viewer Plus
Aryson Access Database Recovery
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
MDB Viewer

Om ACCDB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil accdb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Access 2007 Database File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Vad händer? Tack för posten om .accdb filändelsen. Min professor har tvingat oss att börja arbeta med Microsoft Access. Ärligt talat hade jag ingen aning om hur det fungerade eller vilka filformat det kunde redigera. Personligen hatar jag att arbeta med databaser, men om jag vill få ett bra betyg måste jag hålla mig till dem. Det som jag noterade är att ACCDB-filer kan innehålla anpassade formulär. Hur fungerar SQL-frågorna? Vad är storleksgränsen för de filbilagor som kan lagras i tilläggsformatet? Jag är tacksam för att du beskrev hur det också erbjuder databas-kryptering. Jag förstår nu varför min professor fortsätter att insistera på att använda dem lol. Är programmet Aryson Access Database Recovery bra? Tack.