Huvud : Filtillägg : .alp Fil

.alp Fil

Filtyp1Ableton Live Pack File

Utvecklare Ableton
Kategori Pluginfiler
Format Binary

Vad är ALP file?

Ljudpaket som används av Ableton Live, en applikation som används för att skapa elektroniska mixer; innehåller extra ljud för programmet och kan innehålla .ALS live set-filer, prover och förinställningar; tillåter DJs att ha fler alternativ när man skapar blandningar.

Mer information

Du kan dubbelklicka på en ALP-fil för att installera den i Ableton Live.

Program som öppnas ALP filer
Macintosh
Ableton Live

Filtyp2AnyLogic Project File

Utvecklare The AnyLogic Company
Kategori Utvecklarfiler
Format XML

.ALP alternativnummer 2

Projektfil skapad av AnyLogic, en IDE som används för att utveckla simuleringsmodeller; kan lagra en av flera typer av stödda AnyLogic-modelltyper, t.ex. en diskret händelsimuleringsmodell, en systemdynamikmodell eller en agentbaserad modell; sparar all projektinformation, inklusive modelldesigndräkten, konfigurerade simuleringsexperiment, modellparametrar och referenser till externa projektresurser.

Mer information

AnyLogic-modeller kan exporteras till fristående Java-program eller till Java-appletter som körs i Java-aktiverade webbläsare.

OBS: ALP-filer sparas i ett XML-format och är därför lämpliga för lagring i ett versionskontrollförråd. XML-formatet är kompatibelt med både Windows och Mac OS X-versioner av programvaran.

Program som öppnas ALP filer
Macintosh
AnyLogic

Om ALP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för alp och hur man öppnar den.

Filtypen AnyLogic Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.