Hemsida : Filtillägg : .ar Fil

.ar Fil

Filtyp 1Midtown Madness Data File

Utvecklare Microsoft
Kategori Spelfiler
Format Zip

Vad är AR file?

Game data fil som används av Midtown Madness och Midtown Madness 2 racing spel; lagrar data refererad av spelet i ett komprimerat format; innehåller menyer i spel, bilmodeller, texturer, spår och 3D-objekt.

Mer information

AR-filer refereras av Midtown Madness-spelen och är inte avsedda att öppnas manuellt. Innehållet i AR-filer kan emellertid extraheras med hjälp av ett tredjepartsverktyg, såsom deAR för den ursprungliga Midtown Madness och deAR2 för Midtown Madness 2. De kan också extraheras med hjälp av ett Zip-dekomprimeringsverktyg eftersom de sparas i .ZIP format.

Program som öppnas AR filer
Windows
7-Zip
Microsoft Midtown Madness 2
deAR
deAR2
RARLAB WinRAR

Filtyp 2Unix Static Library

Utvecklare N/A
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.AR alternativnummer 2

Arkiv för en eller flera filer som skapats av ar, Unix arkivaren; används oftast för att skapa statiska bibliotek som används av en GNU-programlänkare.

Program som öppnas AR filer

Om AR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ar-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Unix Static Library, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.