Hemsida : Filtillägg : .aspx Fil

.aspx Fil

Filtyp Active Server Page Extended File

Utvecklare Microsoft
Kategori Webfiler
Format Text

.ASPX alternativnummer

En ASPX-fil är en Active Server Page Extended (ASPX) -fil som innehåller VBScript eller C # -koden. Det är en servergenererad webbsida som innehåller skript som behandlas på webbservern och den resulterande HTML-filen skickas till användarens webbläsare. ASPX-filer skrivs ofta med Microsoft Visual Web Developer och är utformad för Microsoft ASP.NET-ramverket.

Mer information

ASPX-sidor kallas också ".NET-blanketter." De kan identifieras i en webbläsare när webbadressen i adressfältet slutar i ".aspx".

Allmänning ASPX filnamn

Default.aspx - Standardwebbsidan laddad när en klientbläddrare begär en webbserverkatalog på en Microsoft IIS-baserad server som använder ASP.NET. Till exempel, när en klient begär http://www.sampledomain.com/, laddar servern http://www.sampledomain.com/Default.aspx, om inte den är konfigurerad att ladda en annan fil.

Program som öppnas ASPX filer
Windows
Adobe Dreamweaver
ES-Computing EditPlus
Microsoft Visual Studio
Microsoft Visual Web Developer
Macintosh
MacVim
Adobe Dreamweaver

Om ASPX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil aspx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Active Server Page Extended File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag fick en .aspx-fil av en av mina medarbetare för att kontrollera vad som var problemet med en webbplats. Jag hade aldrig hört talas om det här tillägget tidigare, så jag grävde lite bara. Jag uppskattar din artikel om detta tillägg! Den är verkligen komplett och lätt att läsa. Sedan av vad jag förstår skickas dessa filer till användarnas webbläsare, eller hur? Jag trodde aldrig att detta tillägg också påverkade användarnas navigeringsupplevelse på webben. Jag försökte öppna filen med min webbläsare och det gick perfekt! Med Adobe Dreamweaver däremot kunde jag se innehållet på ett mer professionellt sätt. När jag läser din artikel ser jag att du också kan öppna dessa filer med Android. Jag undrar hur det fungerar ... Hur som helst, tack för allt.