Hemsida : Filtillägg : .asr Fil

.asr Fil

Filtyp 1ActionScript Remote Document

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Webfiler
Format N/A

Vad är ASR file?

ActionScript-fil på serversidan skapad med Adobe Dreamweaver eller Contribute; använder samma språk och syntax som en standard ActionScript-fil ( .AS ), men kan få tillgång till inbyggda servernsbaserade funktioner i ColdFusion; filen "Default.asr" installerad med Dreamweaver och Contribute finns i mappen NewDocuments.

Program som öppnas ASR filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Adobe Contribute 6.5

Filtyp 2Audio Streaming Resource Archive

Utvecklare N/A
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.ASR alternativnummer 2

Komprimerat arkiv som används av videospel som Sniper Elite, ett tredje person, andra världskrigets videospel; innehåller ljuddata, som hjärtslag, spelmusik och skjutvapen som refereras under spel.

Mer information

OBS! ASR-filen finns i mappens \ ljud \ -mapp i spelkatalogen. Filen komprimeras med ZLIB-komprimering, men kan dekomprimeras med offzip-programmet och modifieras för att ändra ljud.

Program som öppnas ASR filer

Filtyp 3Adobe Photoshop Scratch File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format Binary

.ASR alternativnummer 3

Fil skapad av Adobe Photoshop, ett grafikredigeringsprogram; lagrar bildredigering eller "skrapa" information medan användaren ändrar en bild; används för att tillfälligt spara data medan programmet körs.

Program som öppnas ASR filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om ASR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil asr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Scratch File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.