Hemsida : Filtillägg : .atf Fil

.atf Fil

Filtyp 1Axon Text File

Utvecklare Molecular Devices
Kategori Data filer
Format Text

Vad är ATF file?

Datformat som används av GenePix microarray analysprogramvara; använder ett vanligt text, flikavgränsat format och innehåller poster, var och en med ett eller flera fält; kan användas omväxlande med GenePix programvara, textredigerare och kalkylprogram, till exempel Microsoft Excel.

Mer information

ATF-formatet används för andra GenPix-filformat, inklusive .GAL och .GPR files.

OBS! Axon Instruments, den ursprungliga utvecklaren av ATF-formatet, förvärvades av Molekylära enheter, som använder ATF, GAL och GPR-format med GenePix-programvaran.

Program som öppnas ATF filer

Filtyp 2Alternativa Texture File

Utvecklare Alternativa
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.ATF alternativnummer 2

Fil skapad av AlternativaPlayer, en 3D-modell onlinevisare; innehåller en exporterad textur från online-programmet överlagrat på 3D-modellen; ligger i mappen "modell" i mappen i filen .ZIP som skapats av programmet.

Mer information

För att skapa ATF-filen:

För att ladda och visa ATF-filen:

Program som öppnas ATF filer

Filtyp 3Photoshop Transfer Function File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.ATF alternativnummer 3

Butiker överför information som används för att kompensera för punktförstärkning / förlust när en bild överförs till film; kan lägga till eller subtrahera punkttal, vilket gör att bilder kan skrivas ut med konsekvent färg.

Mer information

Överföringsinställningar kan skapas genom att klicka på "Överför" -knappen i dialogrutan Photoshop Print. Inställningarna kan sparas som en ATF-fil genom att klicka på "Spara" i den resulterande dialogrutan.

Program som öppnas ATF filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om ATF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil atf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Photoshop Transfer Function File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.