Hemsida : Filtillägg : .ave Fil

.ave Fil

Filtyp 1Avigilon Native Video Export File

Utvecklare Avigilon
Kategori Video Files
Format N/A

Vad är AVE file?

En AVE-fil är en videofil som skapats av Avigilon Control Center (ACC). Den innehåller video inspelad av en eller flera övervakningskameror och innehåller inbäddade händelsedata och kameraintexter. AVE-filer kan spelas med Avigilon Control Center Player.

Mer information

När en AVE-fil öppnas i Avigilon Control Center Player visas videon omedelbart i vyn. Om AVE-filen lagrar video inspelad från flera kameror, visas varje video som standard. Du kan ta bort videoklippet från en kamera som visas genom att högerklicka på bildpanelen och välja "Stäng" eller klicka på "X" -ikonen inuti bildpanelen.

För att exportera video i Avigilon Control Center Player, välj ikonen "Exportera" på fliken "Exportera", välj formatet från rullgardinsmenyn "Format", välj kamerafilmen du vill exportera, skriv in tidsintervallet, ställa in önskade alternativ och klicka på Starta exportera. I rullgardinsmenyn "Format" väljer du "Native" för att exportera video som en AVE-fil. Du kan också exportera video som en .AVI videofil, en .WAV ljudfil, ett .PDF dokument eller en .JPEG , .PNG , .TIFF bildfil.

Avigilon Control Center Player ingår i Avigilon Control Center Client-programvaran, men kan också laddas ner från Avigilons webbplats.

OBS: AVE står för Avigilon Native Video Export.

Program som öppnas AVE filer

Filtyp 2Avid User File

Utvecklare Avid Technology
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.AVE alternativnummer 2

Inställningsfil som används av Avid Media Composer, Avid Xpress och annan Avid videoredigering programvara; sparas vanligtvis bredvid ett projekt .AVS inställningsfil och innehåller användarinställningar; möjliggör att användarspecifika inställningar sparas.

Program som öppnas AVE filer
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Om AVE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ave-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Avid User File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.