Hemsida : Filtillägg : .ba6 Fil

.ba6 Fil

Filtyp TaxAct 2016 Tax Return Backup File

Utvecklare TaxAct
Kategori Backup filer
Format N/A

.BA6 alternativnummer

En BA6-fil är en backupfil med en 2016-avkastning skapad med 2016-versionen av TaxAct, ett skatteberedskapsprogram. Den innehåller skatteuppgifter för 2016 skatteåret, som används för arkivändamål och om filen .TA6 går förlorad eller blir korrumperad. BA6-filer inkluderar federala IRS och statliga skatteformulärdata tillsammans med användarens grundläggande information.

Mer information

BA6-fil öppnas i TaxAct 2016

TaxAct 2016 användare kommer sannolikt bara använda TA6-filen för att spara, skriva ut eller ladda upp deras skatter. BA6-filen är dock värdefull för användare som oroar sig för att deras TA6-fil blir korrupt eller går vilse.

För att spara en säkerhetskopia av din avkastning, välj Arkiv → Backup ... och namnge din fil. Du måste spara din skattedeklaration som en TA6-fil innan du skapar din säkerhetskopia.

För att återställa en säkerhetskopia i TaxAct, välj Arkiv → Återställ säkerhetskopiering ... och navigera till platsen för din BA6-fil.

Eftersom årliga avkastningar lämnas in för föregående år är BA6-filen sannolikt skapad 2017 från början av januari till den 15 april. När du har fyllt i en avkastning kan du antingen skriva ut och maila i skatten formulär eller fil elektroniskt.

Program som öppnas BA6 filer
Windows
TaxAct

Om BA6 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ba6-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen TaxAct 2016 Tax Return Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.