Hemsida : Filtillägg : .bcp Fil

.bcp Fil

Filtyp 1BlackMagic Custom Palette

Utvecklare NeuralTek
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

Vad är BCP file?

Palett med anpassade färger som används av BlackMagic, en Photoshop-plugin för färgning av svartvitt, sepia och IR-bilder. lagras som standard i palettmappen i BlackMagic-katalogen; kan laddas och sparas med knapparna Ladda och spela in i BlackMagic Image-fönstret.

Mer information

BlackMagic är utvecklad av NeuralTek och bygger på Timebrush RLC (Real Life Color) -tekniken. Samma teknik används också för att färglägga svartvita filmer.

Program som öppnas BCP filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtyp 2Business Card Designer Plus File

Utvecklare CAM Development
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.BCP alternativnummer 2

Visitkort skapat med Visitkort Designer Plus; innehåller kortlayoutinformation samt text och bilder som används i kortdesignen; kan skapas från en mall eller från början.

Program som öppnas BCP filer
Windows
CAM Development Business Card Designer Plus

Filtyp 3Borland C++ Makefile

Utvecklare Borland
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.BCP alternativnummer 3

Programfilstillägg, som beskriver filer, beroenden och regler för att bygga en C ++-applikation; används i Borland C / C ++ utvecklingsverktyg före C ++ Builder; skapad för 16-bitars program, men stöds även av 32-bitars program.

Program som öppnas BCP filer

Filtyp 4Batch Compiler Preset File

Utvecklare Nem's Tools
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.BCP alternativnummer 4

Fil skapad av Nems Tools Batch Compiler, ett program som används för att skapa egna spelkartor för Half-Life och Quake; sparar förinställningar som anges av användaren i Batch Compiler-gränssnittet; som används för att skapa kartor med samma inställningar.

Program som öppnas BCP filer

Om BCP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bcp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Batch Compiler Preset File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.