Hemsida : Filtillägg : .bif Fil

.bif Fil

Filtyp 1Get Backup Project File

Utvecklare BeLight Software
Kategori Backup filer
Format Binary

Vad är BIF file?

Backup-projektfil skapad av Get Backup, en säkerhetskopierings- och återställningsapplikation för Mac OS X; lagrar inställningar för en säkerhetskopia som kan vara för användarens iPhoto-bibliotek, Apple Mail-e-post, iTunes-bibliotek, Dokumentmapp eller Adressbok; gör att originalfilerna kan återställas.

Mer information

OBS! En version av Get Backup ingår i Roxio Toast-skivförfattningsprogramvaran. Den heter Get Backup RE (Roxio Edition).

Program som öppnas BIF filer

Filtyp 2Boot Information File

Utvecklare N/A
Kategori Disk bildfiler
Format N/A

.BIF alternativnummer 2

Innehåller information som används för att starta en dator från en skiva, till exempel en CD eller DVD; skapade MagicISO, UltraISO och andra skivförfattande program; möjliggör skapandet av startbara CD-skivor och DVD-skivor och kan användas av flera skivor.

Program som öppnas BIF filer
Windows
MagicISO
EZB Systems UltraISO
Acronis Disk Director 12
Acronis True Image
Macintosh
Acronis True Image
Roxio Toast

Filtyp 3BioWare Infinity Engine File

Utvecklare BioWare
Kategori Spelfiler
Format Binary

.BIF alternativnummer 3

Spelresursfil som används av BioWares Infinity Engine, liksom några spel skapade med den efterföljande Aurora Engine; kan lagra olika data inklusive grafik, ljud, kartinformation och dialogruta; används som en behållare för förpackning av speldata.

Mer information

BIF-filer används för spel som Baldur's Gate, Planescape: Torment, Icewind Dale, The Witcher och Star Wars: Riddare i Gamla republiken.

Program som öppnas BIF filer

Om BIF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bif-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen BioWare Infinity Engine File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag letade efter information om BioWares Infinity Engine och hur den fungerar. Din artikel om .bif-filtillägget var verkligen till hjälp! Jag trodde aldrig att dessa filer var nödvändiga för att lagra viktig information som grafik och ljud. Personligen har jag aldrig stött på dem i naturen. Ändå är jag glad att jag läste din artikel eftersom jag nu vet att de inte bör öppnas. Använder de mycket utrymme? Tack för ditt inlägg! Ändå är jag säker på att de flesta kommer hit för att läsa mer om hur man använder tillägget i boot. Jag antar att detta var viktigt när operativsystemen fanns på fysiska medier. Jag undrar vilka typer av användningsområden som dessa filer får nuförtiden. Tack!