Hemsida : Filtillägg : .catpart Fil

.catpart Fil

Filtyp CATIA V5 Part File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format Binary

.CATPART alternativnummer

Delfil skapad av CATIA V5, en 3D CAD-tillverkningsapplikation; lagrar en delmodell, inklusive den tredimensionella geometrin och strukturdata; kan kombineras med andra delar i en .CATPRODUCT monteringsfil.

Mer information

CATPART-filer kan lagra delkonstruktioner som höljen, metallfästen, maskindelar och andra redskapsdelar. De kallas ofta "CATPart" -filer i konversation.

Program som öppnas CATPART filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Autodesk Fusion 360
Dassault Systemes CATIA
Autodesk Inventor
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360

Om CATPART filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil catpart-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen CATIA V5 Part File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för förklaringen av .catpart filändelsen. Jag har aldrig hört talas om tillverkningsprogrammet CATIA V5. Fast jag är glad att jag nu har det eftersom dess filer kan lagra delar av en modell. Det är verkligen intressant hur många CATPART-filer som bygger upp en CATPRODUCT-sammansättningsfil haha. Finns det en gräns för hur många filer som kan staplas upp? Kan de även innehålla 2D-geometri och dess strukturdata? Jag är också tacksam för din beskrivning av dess innehåll, till exempel höljen, maskindelar och metallfästen. Har du ett pris på hur dyrt CATIA-programmet är? Jag tror att det är bättre om jag börjar använda andra program än Autodesk. Fortsätt med det goda arbetet. Riktigt bra information här!