Hemsida : Filtillägg : .caa Fil

.caa Fil

Filtyp 1Chinese Academic Article Link File

Utvecklare China National Knowledge Infrastructure
Kategori Data filer
Format Text

Vad är CAA file?

En CAA-fil innehåller en HTTP-länk till en kinesisk akademisk artikel eller bok lagrad online på www.cnk.net. Den fungerar på samma sätt som en .URL eller .WEBLOC fil som en genväg till en akademisk bok eller artikel som kan laddas ner och visas i CNKI CAJViewer.

Mer information

CAA-filer används vanligtvis av kinesiska studenter och forskare. Filerna är mycket små i storlek eftersom de bara innehåller en kort textsträng. Storleken tillåter användare att enkelt dela länkar till stora journalhämtningar.

När en CAA-fil dubbelklickas öppnas den av CNKI CAJViewer, som börjar ladda ner tidningen. När nedladdningen börjar öppnas ett kontrollfönster som visar namnet på den journal som laddas ner, filstorleken och nedladdningshastigheten.

OBS: CNKI står för Kinas nationella kunskapsinfrastruktur.

Program som öppnas CAA filer

Filtyp 2CleanApp Archive

Utvecklare Synium Software
Kategori Backup filer
Format Binary

.CAA alternativnummer 2

Filarkiv skapat av CleanApp, ett Mac OS X-program som används för att städa ut oönskade cachar och filer. innehåller filer som har arkiverats av användaren och låter användaren återställa filerna vid en senare tidpunkt.

Mer information

CleanApp-arkiv är användbara när du tar bort appar och användarfiler från systemet. Eftersom många applikationssupportfiler använder krypterade namn kanske du inte kan berätta om varje fil behövs eller inte när du tar bort dem. Därför kan du genom att placera filer i ett arkiv återställa dem om du senare bestämmer att de behövs.

Program som öppnas CAA filer
Macintosh
Synium CleanApp

Om CAA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil caa-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen CleanApp Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.