Hemsida : Filtillägg : .ccs Fil

.ccs Fil

Filtyp 1CodeCharge Studio Project File

Utvecklare YesSoftware
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är CCS file?

Webutvecklingsprojekt skapat av CodeCharge Studio, ett program som används för snabb utveckling av webbapplikationer. sparas i ett XML-format och lagrar referenser till projektfiler som .ASP , .JS och .CCP (CodeCharge Studio-sida) -filer; innehåller också anslutningsinformation för att hämta data från en databas.

Mer information

CodeCharge Studio-projekt kan publiceras som en webbapplikation när den är klar.

Program som öppnas CCS filer

Filtyp 2CCS Script File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.CCS alternativnummer 2

Arkiv som skrivs i CCScript-programmeringsspråket; används av Visual CCScript för att lagra text- och kontrollkoder för Earthbound, ett Super Nintendo Entertainment System (SNES) -spel; kan innehålla användardefinierade etiketter, kontrollord, uttalanden, uttryck och kommandon som ersätter sekvenser av kontrollkoder som är svåra att läsa.

Mer information

Syftet med CCScript-programmeringsspråket och CCS-filen är att ge ett mer användarvänligt sätt att redigera kamptext och dialoger i hack eller översättningar för Earthbound SNES-spelet.

OBS! Visuell CCScript körs på Mac OS X och Linux med version 2.0 eller senare av Mono Framework. Du måste kompilera CCScript-kompilatorn för den plattform du använder.

Program som öppnas CCS filer

Om CCS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ccs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen CCS Script File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag hade en onlinekurs tidigare och min lärare har tilldelat mig detta .css-filtillägg. Var så förvirrad i början men efter att ha läst den här artikeln ger den mig mycket kunskap om .ccs filformatet och kunde förstå det under en liten tidsperiod. Med den här artikeln fick jag reda på att det användes för Earthbound som är ett spel för Super Nintendo Entertainment System (SNES). Jag har spelat Super Nintendo i flera år nu och det är så häftigt att kunna veta vilken typ av filformat det har. Den innehåller mycket nödvändig information som hjälper dig att förstå filtillägget mer. Den här artikeln är fantastisk! Tack så mycket för att du delar med dig till oss bra information.