Hemsida : Filtillägg : .cia Fil

.cia Fil

Filtyp CTR Importable Archive

Utvecklare Nintendo
Kategori Spelfiler
Format N/A

.CIA alternativnummer

En CIA-fil är ett CTR-importerbart arkiv som används för att installera spelinnehåll på en Nintendo 3DS-handdator. Den innehåller spelinnehåll, TMD (titelmetadata) och en biljett (format som lagrar en krypterad titelnyckel). CIA-filer används vanligtvis för att installera gamecard-uppdateringar och lagrar i huvudsak 3DS eShop-innehåll.

Mer information

CIA-formatstrukturen liknar det .WAD -format som används av Wii-konsolen. Sektionerna som utgör en CIA-fil är certifikatkedjan, biljetten, TMD-fildata, innehållsfildata och metafildata.

OBS: Ctrtool kan användas för att läsa och extrahera CIA-filer.

Program som öppnas CIA filer
Windows
ctrtool

Om CIA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för cia och hur man öppnar den.

Filtypen CTR Importable Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym skriva 12.04.2019:
Server 2012 R2: s nätverksdomän Applikationsanalysverktyg Det finns två sätt att utvärdera din applikation på applikationsnivå: ett anpassat verktyg eller ett fristående statiskt analysverktyg. Applikationsanalysverktyg De delade bildintegreringsverktygen används för att snabbt utföra ett anpassat applikationsmål... mer