Hemsida : Filtillägg : .clkc Fil

.clkc Fil

Filtyp Clicker Connect Set File

Utvecklare Crick Software
Kategori Sidlayout-filer
Format XML

.CLKC alternativnummer

En CLKC-fil är en uppsättning fil skapad av Clicker Connect, en iPad-app som används för att hjälpa studenter att skapa meningar. Filen innehåller en uppsättning meningen startord och slutfraser för studenter att länka ihop.

Mer information

Du kan skapa CLKC-uppsättningar som avser vissa ämnen som 2D-former, väderskrivning, sammandragningar och musikinstrument. Du kan också lägga till bilder i dina CLKC-uppsättningar som hjälper eleverna att matcha meningar med tilldelade bilder. Bilderna kan läggas till från appens bibliotek eller din iPad.

Anslut appen används för att lära eleverna att komponera sammanhängande text genom att koppla samman ord och fraser för att skapa meningar. Clicker Connect är en del av Crick Software-familjen. Andra appar till iPad inkluderar Clicker-meningar, Clicker-böcker och Clicker-dokument.

Program som öppnas CLKC filer
Windows
Crick Software Clicker
Macintosh
Crick Software Clicker
iOS
Crick Software Clicker Connect

Om CLKC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil clkc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Clicker Connect Set File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.