Hemsida : Filtillägg : .cpy Fil

.cpy Fil

Filtyp 13ds Max Copy Track File

Utvecklare Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format N/A

Vad är CPY file?

Animationsfil skapad av 3ds Max, ett 3D-modellerings- och animationsprogram; sparar ett animationsspår för valda objekt från en biped (tvåfotig bild); inkluderar gester och hållning information; låter modellerare återanvända bipedposer och animeringar.

Program som öppnas CPY filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtyp 2eCopy Desktop File

Utvecklare Nuance Communications
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.CPY alternativnummer 2

Fil skapad av eCopy Desktop, ett program som används för att skanna, sammanfoga och ändra kontorsdokument innehåller inställningar för bilder, text och sidlayout brukade lagra skannade filer och skicka dem via e-post liknar en .PDF fil, men lagras i ett proprietärt format med Nuance Communications.

Mer information

eCopy Desktop version 9 och senare använder PDF-filer i stället för CPY-filer. ECopy Desktop kan fortfarande spara CPY-filer för att öppna med äldre versioner.

OBS! ECopy Desktop är nu känt som eCopy PaperWorks.

Program som öppnas CPY filer
Windows
Nuance eCopy PaperWorks

Om CPY filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cpy-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen eCopy Desktop File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.