Hemsida : Filtillägg : .csm Fil

.csm Fil

Filtyp 1Steam Game Backup File

Utvecklare Valve
Kategori Backup filer
Format N/A

Vad är CSM file?

Backup-fil som används av Steam, en digital distributionstjänst som används för att komma åt spel och programvara; innehåller säkerhetskopieringsdata för ett spel som spelas med Steam; liknar en .CSD och .SIS fil.

Mer information

För att återställa en CSM-säkerhetskopior, välj Ånga → Säkerhetskopiera och återställ spel ... och välj filen. CSM-filen är lokaliserad med andra CSD- och SIS-backupfiler i den lämpliga spellappen i mappen "Steam Backups".

Program som öppnas CSM filer
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Filtyp 2Character Studio Marker File

Utvecklare Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.CSM alternativnummer 2

ASCII-textfil som innehåller positionsmarkörer för en 3D-karaktär används av Character Studio, ett biped animeringsverktyg som ingår i Autodesks 3ds Max-program; sparar positionen för biped i mjukvarans rörelseupptagningsbuffert.

Mer information

Limb rotation data lagras inte i CSM-filer, men sparas relaterade .BVH files.

Program som öppnas CSM filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Om CSM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil csm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Character Studio Marker File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Min kurs i modellering började med en fantastisk presentation. Det fanns ett avsnitt om Autodesk 3DS Max 2022. Detaljnivån i modellerna lämnade mig mållös. Jag besökte din webbplats för att lära mig mer om filändelsen .csm eftersom den används i det programmet. Det var en bra läsning, jag fick också reda på att dessa sparar positionen för tvåbenta djuret. Programvarans rörelseupptagningsbuffert är imponerande. Jag kan inte vänta på att se hur stora alla Autodesk-programmen blir inom en snar framtid. Detta är en ny digital era där människor har tittat mer mot 3D-modellering för att generera sina idéer. Är lagringsstället för lemrotationen i BVH-filerna den enda skillnaden mellan dem och CSM-formatet? Tack!