Hemsida : Filtillägg : .ct Fil

.ct Fil

Filtyp 1Cheat Engine Cheat Table

Utvecklare Cheat Engine
Kategori Spelfiler
Format N/A

Vad är CT file?

Fil skapad av Cheat Engine, ett open source-program som används för att skapa "fuskar" eller modifieringar, till Windows-baserade spel; innehåller spelöverlagringar och deras adressplatser inom målprogrammet tillåter användare att redigera spelegenskaper, såsom antal liv, höga poäng och hälsoenheter.

Mer information

OBS: CT-filer infogas under körning av ett pågående program och kan orsaka att ett program kraschar.

Program som öppnas CT filer
Windows
Cheat Engine

Filtyp 2Scitex Continuous Tone File

Utvecklare Scitex
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.CT alternativnummer 2

Bildfil som används av en Scitex-arbetsstation eller Adobe Photoshop; innehåller bilddata i CMYK- eller gråskalaformat; vanligtvis används för stora filer skapade för att upprätthålla full bildkvalitet; används i high-end prepress arbetsflöde.

Mer information

CT-filer är desamma som .SCT files.

Program som öppnas CT filer
Windows
Adobe Photoshop
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
fCoder Group Image Converter Plus
CorelDRAW
Adobe InDesign
Linux
XnViewMP
Macintosh
Adobe Photoshop
XnViewMP
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe InDesign

Om CT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ct-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Scitex Continuous Tone File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God dag! Denna CT-fil som skapats av Cheat Engine är ett måste om du gillar "fusk". Jag har varit onlinespelare i flera år men har inte hört talas om att detta är filen för att modifiera Windows-baserade spel. När man läser artikeln innehåller CT-filen spelöverstyrningar och deras adressplatser i målprogrammet. Den gör det också möjligt för användare att redigera spelegenskaper, t.ex. antal liv, höga poäng och hälsoenheter. Det är jättebra, men det får oss att tänka på de lata människorna som inte är villiga att arbeta hårt för att lyckas i ett visst spel. Dessutom kan detta orsaka stor skada på andra. Men hur som helst hjälper den här artikeln mycket om du ville veta mer om CT-fil eftersom det är en detaljerad artikel. Tack!