Hemsida : Filtillägg : .data Fil

.data Fil

Filtyp Analysis Studio Offline Data File

Utvecklare Appricon
Kategori Data filer
Format Text

.DATA alternativnummer

En DATA-fil är en datafil som används av Analysis Studio, ett statistiskt analys- och datautvinningsprogram. Den innehåller minedata i en vanlig text, flikavgränsad formatering, inklusive en analyshuvudfilhuvud. DATA-filer används vanligtvis för att lagra data för offline dataanalys när de inte är anslutna till en Analysis Studio-server, men kan också användas i online-läge.

Mer information

DATA-filer kan innehålla data från flera datakällor, till exempel Microsoft Access och SQL Server-databaser. De är ihopkopplade med en motsvarande .STP -fil, som innehåller projektdatabasen och objektinformationen.

På grund av deras flikavgränsade format kan DATA-filer importeras till Microsoft Excel när en rubrikinformation har tagits bort .

Program som öppnas DATA filer
Windows
Microsoft Excel
Appricon Analysis Studio
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Om DATA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil data-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Analysis Studio Offline Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar. Efter att ha fått min dator undersökt frågade IT-teknikern mig om jag ville ta bort några filer. Jag visste inte vad de var till för. Jag läste mer om dem i din artikel om filtillägget .data. Jag är glad att jag bestämde mig för att inte radera dem eftersom de innehåller minerade data. Det hjälper mycket eftersom de kan lagra data för offline dataanalys. Endast ett fåtal filformat erbjuder denna funktion. Jag visste inte att filändelser kan paras ihop med andra för att fungera tillsammans. Varför har de ett tab-limited-format? Varför har programmet Analysis Studio inte längre utvecklats? Erbjöd den fler saker än vad Excel kan göra med DATA-filer? Tack för den utmärkta artikeln. Jag återkommer om jag har fler frågor.