Hemsida : Filtillägg : .dgs Fil

.dgs Fil

Filtyp 1Dagesh Pro Document

Utvecklare TES
Kategori Textfiler
Format N/A

Vad är DGS file?

Ordbehandlingsdokument skapat med Dagesh Pro, en hebreisk-engelsk ordbehandlare; Stödjer över 200 hebreiska True-typ-teckensnitt och stavningskontroll för 7 språk; kan innehålla formaterad text, kringla grafik, bakgrundsgrafik, tabeller och många andra objekt.

Program som öppnas DGS filer
Windows
TES Dagesh Pro

Filtyp 23D Screen Creator Scene File

Utvecklare DevSoft
Kategori Data filer
Format Binary

.DGS alternativnummer 2

Skärmsläckare projektfil skapad av 3D Screen Creator, ett program som används för att utveckla 3D skärmsläckare för Windows; lagrar 3D-objekt, kameror, texturer och teckensnitt, samt skärmsläckare animation tidslinje; används för att lagra scener och exportera dem som .SCR filer eller självhanterbara .EXE körbara filer.

Mer information

DGS-filer kan exporteras i 3D Screen Creator genom att välja Arkiv → Exportera ... och sedan välja typ (Screen Saver eller Standard Executable) och utgångsupplösningen. Det finns flera stödda upplösningar från 640x480 till 1600x1200.

Program som öppnas DGS filer

Om DGS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dgs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen 3D Screen Creator Scene File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.