Hemsida : Filtillägg : .scr Fil

.scr Fil

Filtyp 1Windows Screensaver

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format Binary

Vad är SCR file?

Skärmsläckare fil för Windows, vanligtvis lagras i huvud Windows-katalogen; kan köras automatiskt när datorn är inaktiv i flera minuter (anpassade inställningar kan konfigureras med kontrollpanelen för skärmsläckare).

Mer information

Skärmsläckare är körbara filer som körs när de öppnas. De kan visa vektorgrafik eller textanimeringar, spela bildspel, animering eller videor och kan innehålla ljudeffekter.

Program som öppnas SCR filer
Windows
Microsoft Windows

Filtyp 2Script File

Utvecklare N/A
Kategori Executable Files
Format N/A

.SCR alternativnummer 2

Generellt körbart skript skapat eller använt av ett antal möjliga program; När det öppnas, körs skriptet typiskt en serie kommandon i den ordning de anges.

Mer information

Eftersom skriptfiler sparas i ett textformat kan de ofta redigeras i en grundläggande textredigerare.

Tillägget .SCR kan ges till .EXE begränsningar som läggs på EXE-filer av antivirusprogram eller skadlig kod.

Program som öppnas SCR filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Run within the program that created the script
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Run within the program that created the script

Om SCR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil scr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Script File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag ville skapa min egen skärmsläckare i min Windows, men jag var osäker på vilket tillägg jag skulle använda. Tack för ditt inlägg om .scr-filer! Jag visste inte att detta format gör det möjligt att spara olika typer av media, t.ex. animationer eller videor. Det var också riktigt häftigt att lära sig varför skärmsläckare ursprungligen skapades! Jag undrar vilka andra element som har utvecklats från de ursprungliga datorerna. Din förklaring om hur man använder dessa filer som skärmsläckare var verkligen komplett! Jag kommer säkert att återkomma till den här artikeln när jag har skapat mina egna .scr-filer för att kunna öppna och använda dem. Jag är säker på att den här artikeln också är bra för personer som söker information om andra användningsområden för ändelsen! Det verkar som om .scr-filer är riktigt användbara trots allt. Hälsningar