Hemsida : Filtillägg : .dxb Fil

.dxb Fil

Filtyp 1Duxbury Braille File

Utvecklare Duxbury Systems
Kategori Textfiler
Format N/A

Vad är DXB file?

Fil skapad av Duxbury Braille Translator, en braille översättare; innehåller punktskrift som kan översättas till Print; kan ses i olika teckensnitt, t.ex. braille, simbraille eller skriva ut teckensnitt; kan innehålla tabeller, koder och andra dokumentelement.

Mer information

För att skapa en DXB-fil med Duxbury Braille Translator, välj Arkiv → Spara eller Spara som ..., namnge filen, välj spara plats och klicka på Spara.

För att öppna en DXB-fil med Duxbury Braille Translator, välj Arkiv → Öppna ..., navigera till din fil och klicka på Öppna.

OBS: Liknande filen .DXP som innehåller utskrift istället för braille. Duxbury MegaDots har blivit avbrutna.

Program som öppnas DXB filer

Filtyp 2Drawing Exchange Binary

Utvecklare Autodesk
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DXB alternativnummer 2

Vektorbildformat som används av Autodesk AutoCAD; lagrar 3D CAD-ritningar som skapats av AutoCAD, som byggnads- och landskapsdesign.

Mer information

DXB är den binära versionen av en .DXF -fil, som är textbaserad. DXB-filer är mindre och laddas snabbare än DXF-filer, men är inte lika kompatibla med andra program som DXF-filer.

Program som öppnas DXB filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Om DXB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dxb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Drawing Exchange Binary, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.