Hemsida : Filtillägg : .easm Fil

.easm Fil

Filtyp eDrawings Assembly File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format Binary

.EASM alternativnummer

CAD ritning skapad av eDrawings Publisher, ett CAD-program plugin som används för att generera eDrawings; lagrar en utarbetad sammansättning av delar; används för elektronisk överföring av CAD-ritningar via Internet samt för utskrift.

Mer information

eDrawings Publisher är tillgänglig för flera CAD-program, inklusive SolidWorks 2005 och senare, AutoCAD 2004, CATIA V5, Autodesk Inventor och Solid Edge.

OBS! EASM-filer kan ses med gratis eDrawings tittarprogram.

Program som öppnas EASM filer
Windows
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks
Trimble SketchUp
Autodesk Inventor
Linux
Google Sketchup with eDrawings Publisher plug-in
Macintosh
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks
Trimble SketchUp

Om EASM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil easm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen eDrawings Assembly File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har läst några av dina inlägg om de andra CAD-filerna och fann dem ganska intressanta. När jag nu läser om .easm-filtillägget förstår jag varför det är intressant att ha ett särskilt format för elektronisk överföring av filer via Internet. Det är bra att det finns tillgängligt i många programvaror som Solidworks och Autodesk för att visualisera monterade delar och andra eDrawings. Jag är säker på att det är ett värdefullt tillägg för personer inom konstruktionsbranschen. Min enda fråga är när det är bättre att använda det här formatet jämfört med andra monteringsformat. Tack för allt.