Hemsida : Filtillägg : .edrw Fil

.edrw Fil

Filtyp SolidWorks eDrawings File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format Binary

.EDRW alternativnummer

eDrawings CAD-mekanisk designutkast exporteras av SolidWorks-programvara; kan representera olika mekaniska konstruktioner inklusive verktyg, höljen eller byggmaterial; minskar projektstorleken med upp till 95 procent; vanligen används för e-postprojektutkast.

Mer information

eDrawings kan publiceras av olika andra program med SolidWorks eDrawings Publisher-plugin. Exempelvis är AutoCAD, Inventor, Solid Edge, Pro / ENGINEER CATIA V5, Unigraphics / NX, CoCreate och Google SketchUp. SolidWorks är ett omfattande designverktyg som integrerar mekanisk CAD, designvalidering, produktdatahantering, och design kommunikation. Den är tillgänglig i Standard, Professional och Premium-utgåvor.

Program som öppnas EDRW filer
Windows
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks
Macintosh
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks

Om EDRW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil edrw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SolidWorks eDrawings File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Ja! Jag visste att .edrw står för e-drawing. Det är verkligen användbart när tillägg är så uppenbara som detta. Tack för att du skriver mer om det. Jag är säker på att andra datorstödda designjunkies som jag kommer att uppskatta den här typen av artiklar. Du förklarar inte bara i detalj alla dess möjligheter, utan du räknar också upp dess fördelar. Jag visste inte att de kan komprimera projektstorlekar med upp till 95 procent. Är detta gemensamt för alla eDrawing-filer? Jag har dock provat olika alternativ för att öppna dessa typer av filer på min dator. SolidWorks verkar vara det bästa alternativet eftersom det är mer integrerat och används i stor utsträckning. Tack för ett så komplett och lärorikt inlägg! Detta är ett måste för CAD-studerande runt om i världen!