Hemsida : Filtillägg : .eftx Fil

.eftx Fil

Filtyp Office 2007 Theme Effect File

Utvecklare Microsoft
Kategori Inställningsfiler
Format Zip

.EFTX alternativnummer

Temaffekt som kan tillämpas på presentationer och dokument i Microsoft Office 2007 eller senare; innehåller effekter som kan tillämpas på diagram, SmartArt-grafik, tabeller, bilder, former, WordArt och text; Innehåller effekter för linjer, fyllningar och specialeffekter, till exempel 3D- och skuggeffekter.

Mer information

EFTX-filer innehåller en delmängd av de data som är lagrade i .THMX files. För att skapa en EFTX-fil från en THMX-fil, ta bort mapparna slideMasters, slideLayouts och _rels från mappen Top-level i en THMX-zip-paket och sedan byta namn på filen med en filtyp ".eftx".

EFTX-filer används ofta i flera Microsoft Office-dokument och presentationer för att bibehålla samma utseende. De är inte tillgängliga i Office 2008 för Mac.

Program som öppnas EFTX filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Om EFTX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil eftx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Office 2007 Theme Effect File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.