Hemsida : Filtillägg : .exp Fil

.exp Fil

Filtyp 1Melco Embroidery File

Utvecklare Melco
Kategori Diverse filer
Format Binary

Vad är EXP file?

En EXP-fil är en broderi CAM (datorstödd tillverkning) -fil som sparas i Melco EXP-format. Den innehåller koder som visar nålen på en kommersiell symaskin hur man skapar ett broderi. EXP-filer kan också sparas i Bernina USB EXP-format, som används för broderier av personliga symaskiner.

Mer information

Bernina USB EXP-filer lagrar bara broderiets design. De innehåller inte trådfärger och kommer att använda standardtrådsfärgerna i programmet som används för att öppna filerna.

OBS! EXP-filer används mest av 830, 780 och 580 Bernina-maskinerna. Men de kan också användas av 630 och 340 Bernina-maskiner.

Program som öppnas EXP filer

Filtyp 2Symbols Export File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.EXP alternativnummer 2

Utvecklarfil som används av olika IDE: er och kompilatorer för programutveckling; lagrar symboltabelldata, vilket är information om programmets data och funktioner; som används för att länka programinformation till ett annat program, t.ex. en debugger.

Program som öppnas EXP filer
Macintosh
Apple Xcode
Freescale CodeWarrior Development Tools

Filtyp 3Export File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.EXP alternativnummer 3

Datafil exporterad av en mängd olika program; Vanligtvis sparas i ett mer standardformat än programmets proprietära filtyp så att filen kan öppnas och läsas av andra program. exporteras ofta genom att välja "Arkiv → Exportera" inom programmet.

Mer information

Vissa program som exporterar EXP-filer inkluderar Intuit QuickBooks och IBM iSeries-programvaran.

Program som öppnas EXP filer
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac

Filtyp 4CATIA 4 Export File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.EXP alternativnummer 4

Arkiv skapad av CATIA version 4, ett program som används modelltillverkade komponenter för industriell designprocess; innehåller en exporterad design, inklusive 3D-modeller, materialspecifikationer och egenskaper; brukade exportera alla designdata tillsammans.

Program som öppnas EXP filer
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtyp 5DX Series Exported Video File

Utvecklare Pelco
Kategori Video Files
Format N/A

.EXP alternativnummer 5

En EXP-fil innehåller övervakningsvideo som skapats av DX-serie digitala videoinspelare (DVR), till exempel DX4100 eller 4800. Den lagrar video med MPEG-4-komprimering och metadata, t.ex. tid och datum för inspelning, kameranummer, video format och inspelningsläge.

Mer information

DX-serie DVR-enheter levereras med ingångar för säkerhetskameror.  Dessa kameror tar upp övervakningsvideoen, som sedan lagras i EXP-filer av DVR. EXP-filerna kan sedan spelas med DX Series Export Viewer.

Program som öppnas EXP filer

Filtyp 6Bernina Embroidery File

Utvecklare Bernina
Kategori Diverse filer
Format Binary

.EXP alternativnummer 6

En EXP-fil är en broderi-CAM (datorstödd tillverkning) -fil som sparas i Bernina USB EXP-format. Den innehåller koder, till exempel stopp, hoppa och trim, som berättar nålen till en personlig symaskin hur man skapar broderi. EXP-filer kan också sparas i Melco EXP-formatet, vilket används för kommersiella broderier.

Mer information

Bernina USB EXP-filer lagrar endast broderiets design. Färginformationen för designen finns i INF-filen, som vanligtvis finns med EXP-designfilen och .BMP bildfilen i USB-flashenheten Bernina Personal Design.

EXP-filer är oftast som används av 830, 780 och 580 Bernina maskiner. Men de kan också användas av 630- och 340-Bernina-maskinerna.

OBS! EXP-filer liknar Tajima Embroidery .DST files.

Program som öppnas EXP filer

Filtyp 7Aurora Expert Trace File

Utvecklare Trend Communications
Kategori Data filer
Format N/A

.EXP alternativnummer 7

Datakommunikationsspårningsfil genererad av Aurora Expert; innehåller spårningsinformation som registrerar sökvägen för data över flera enheter och platser används för att diagnostisera och analysera kommunikationstrafik; arbetar med PPP, IP, ISDN, V5 och Frame Relay-system.

Program som öppnas EXP filer
Windows
Trend Communications Aurora Expert

Filtyp 8SonicWALL Preference File

Utvecklare SonicWALL
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.EXP alternativnummer 8

Lagrar konfigurationsinformation och anpassade inställningar för en SonicWALL-brandvägg; Kan exporteras och laddas av ett annat system för att överföra brandväggsinställningar. namnet "sonicwall.exp" som standard, men kan bytas om.

Mer information

Kan skapas genom att välja System → Inställningar och sedan klicka på "Skapa säkerhetskopieringsinställningar" i SonicWALL-hanteringsgränssnittet.

Program som öppnas EXP filer
Windows
SonicWALL SonicOS

Om EXP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil exp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SonicWALL Preference File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag har börjat använda Swift för att programmera min iOS-app i Apple Xcode och undrar hur mina data exporteras till min debugger. Tack så mycket för din förklaring om filtillägget .exp! Ändå har den som jag ser många användningsområden också. Jag hade aldrig föreställt mig att ett filtillägg även kunde innehålla koder för symaskiner! När jag läser mer om dess användningsområden som en allmän exportfil får mig att undra hur praktiskt det är att nya programvaror fortsätter att använda detta tillägg. Skulle det inte vara bättre att skapa en särskild typ av fil som bara svarar på ett enda program? Jag är dock säker på att det har sina fördelar att ha en allmän exportfil. Tack för en så bra förklaring!