Hemsida : Filtillägg : .f3z Fil

.f3z Fil

Filtyp Fusion 360 Shared Project Archive

Utvecklare Autodesk
Kategori Komprimerade filer
Format Zip

.F3Z alternativnummer

En F3Z-fil är ett zip-komprimerat arkiv som används av Autodesk Fusion 360, ett 3D CAD industriellt och mekaniskt designverktyg. Den innehåller en eller flera .F3D Fusion 3D-designfiler tillsammans med flera .JSON -filer som innehåller information om mönster och manifest. F3Z-filer skapas för att dela Fusion 360-design som refererar till andra designfiler.

Mer information

Du kan öppna F3Z-filer med Fusion 360. För att öppna filen, välj "Ladda upp" i Fusion 360 Data-panelen och välj F3Z-filen. Innehållet i filen kommer att laddas i Fusion 360, som visar huvudmonteringen i panelen med F3D-designen, så att du kan visa och redigera dem.

Du kan skapa ett F3Z-arkiv i Fusion 360 genom att välja Arkiv → Exportera ... och välja F3Z-arkivformat under Typ. Eftersom F3Z-filer komprimeras med Zip-komprimering kan de dekomprimeras med ett Zip-dekomprimeringsprogram, till exempel Corel WinZip, 7 -Zip, WinRAR eller Apple Archive Utility. Hoppa bara till .f3z-tillägget till .zip och dekomprimera det. Du kan sedan manuellt extrahera innehållet i F3Z-filen, som normalt innehåller en F3D Fusion 3D-designfil, en JSON-fil som beskriver designen och en JSON-fil som innehåller F3Z-manifestet. När du är klar kan du komprimera den med Zip-komprimering igen med hjälp av ett Zip-verktyg, och byta namn på .zip-tillägget till .f3z.

OBS! Autodesk Fusion 360 tillhandahåller olika molnbaserade funktioner och används ofta för samarbete.

Program som öppnas F3Z filer
Windows
Autodesk Fusion 360
Macintosh
Autodesk Fusion 360

Om F3Z filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil f3z-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Fusion 360 Shared Project Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.