Hemsida : Filtillägg : .fax Fil

.fax Fil

Filtyp 1Now Contact Fax Template

Utvecklare Now Software
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

Vad är FAX file?

Faxmall skapad av Nu Contact, ett program som organiserar kontaktinformation och dagliga aktiviteter; innehåller en mall för utskriftslayout för ditt faxdokument Förinstallerade alternativ inkluderar "Fancy Fax", "Flower", "Simple Cover" och "Swoosh."

Mer information

För att skapa faxfilen, välj Definiera → Skriv ut mallar → Faxar ..., välj knappen "+" längst upp till höger, namnge mallen och klicka på OK. Du kommer då att kunna redigera malllayouten och dess dimensioner. Klicka på OK när du är klar.

När du skapar ett nytt .NWP faxdokument kan du välja en faxmall för att fungera genom att välja en mall från rullgardinsmenyn "Använd mall".

Välj den mall du vill skriva ut från, välj Arkiv → Skriv ut mallar ... välj din mall från rullgardinsmenyn "Malltyp" och klicka på OK.

Program som öppnas FAX filer
Macintosh
Now Contact

Filtyp 2Fax Document

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.FAX alternativnummer 2

Faxbild från ett fax mottaget eller skapat med faxprogramvara; oftast sparas i ett .TIFF format, vilket känns igen av de flesta bildvisningsprogram.

Program som öppnas FAX filer
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Corel VideoStudio
Macintosh
Apple Preview

Om FAX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fax-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Fax Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.