Hemsida : Filtillägg : .hdp Fil

.hdp Fil

Filtyp 1HD Photo File

Utvecklare Microsoft
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

Vad är HDP file?

Komprimerat rasterbildformat som utvecklats av Microsoft; används främst för högupplösta fotografiska bilder; liknar en .JPG -fil, men använder större komprimering och stöder också förlustfri komprimering.

Mer information

Mer information om HD Photo-formatet finns på Microsofts bildsidahandbok för HD.

Program som öppnas HDP filer
Windows
Adobe Photoshop
Corel PaintShop Pro
Serif PhotoPlus
Axel Rietschin FastPictureViewer
Microsoft Windows Photos
CoolUtils Total Image Converter
Alchemy Mindworks Graphic Workshop Professional
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtyp 2MAGIX Hard Disk Project Audio File

Utvecklare MAGIX
Kategori Audio Files
Format Binary

.HDP alternativnummer 2

Ljudklipp skapat av MAGIX ljud- och videoredigeringsprogram, som Movie Edit Pro (MEP) och Samplitude Music Studio; beskriver ett ljudobjekt som har importerats eller tagits direkt i programvaran; tillåter destruktiva ändringar av ljuddata utan att påverka det ursprungliga ljudet; genereras automatiskt när du drar en ljudfil på filmens tidslinje, eller när du importerar en videofil som innehåller ljuddata.

Mer information

OBS! HDP-filer används internt av Movie Edit Pro när användaren redigerar filmer. Om de tas bort manuellt kommer de att återskapas nästa gång ljudobjektet öppnas i MEP.

Program som öppnas HDP filer
Windows
MAGIX Movie Edit Pro
MAGIX Samplitude Music Studio 2016

Om HDP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil hdp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MAGIX Hard Disk Project Audio File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag kom bara förbi för att säga tack för att du skrev om .hdp filändelsen. Jag var förvirrad eftersom vissa webbplatser hävdade att de fungerade för ljud och andra för bilder. Båda antagandena var korrekta och du kunde inte ha förklarat det bättre! Även om föreningen jag vill arbeta med är rasterbildformatet. Jag önskar att det var mer populärt kring det, men det finns många fördelar. Främst erbjuder det högre upplösning för fotografiska bilder samt stödjer förlustfri komprimering. Tack för att ni placerade en extern länk, det fanns några andra frågor som jag hade. Det mesta av informationen fanns där! Hur installerar man HD Photo-pluginet för Mac-användare i Photoshop? Jag är en Windows-användare men jag planerar att dela filen med en vän och det blir ett problem. Tack igen för artikeln.