Hemsida : Filtillägg : .fcdt Fil

.fcdt Fil

Filtyp FormsCentral Design Template

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.FCDT alternativnummer

Dokumentmall skapad av Adobe FormsCentral, ett skrivbords- och webbläsarprogram som används för att skapa fyllbara onlineformulär; används för att lagra olika mallar, till exempel registreringsformulär, antagningsansökningar, kundundersökningar och kontaktformulär.

Mer information

FormsCentral-dokument används för att distribuera Web eller .PDF formulär online. Publicerade dokument kan samla svar via fyllbara formulär och säkert lagra och hantera resultaten. När svaren har samlats kan du se feedbacken och sammanfattande rapporter via FormsCentral-gränssnittet.

FormsCentral erbjuder många mallar gratis från sin onlinetjänst. Klicka på fliken "Mallar" när du öppnar FormsCentral för att komma åt dem. Du kan också skapa anpassade formulär från början, definiera anpassade fält, kryssrutor, rulla ner menyer och andra dokumentlayoutkomponenter.

OBS! FormsCentral avbröts av Adobe 2015.

Program som öppnas FCDT filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
WEB
Adobe FormsCentral

Om FCDT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fcdt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FormsCentral Design Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.